Türklerin Popüler Metaverse Coin’i Yeni Borsaya Giriyor!

İçerisinde bulunduğumuz ayı sezonu kripto para piyasasında çöküşlere neden oldu. Bununla birlikte kripto piyasası bir süredir toparlanma görünümde. 2015 yılında sunulan Metaverse projesi Ceek VR’ın altcoin projesi CEEK Coin ise günün yükselenleri arasında yer alıyor. Bu yükseliş hareketliliği ise popüler kripto borsasının dikkatini çekti.

Kripto borsası OKX, Metaverse coin projesi CEEK coin listelemesini duyurdu

Kriptoarena.com olarak bildirdiğimiz gibi; Kripto para piyasası yeni günde dalgalı bir grafik sergiledi. Lider kripto para birimi Bitcoin’in 20 bin dolar fiyat seviyesine gerilediği dönemde kimi altcoin projesi ise güçlü yükseliş trendleri yakalamaya devam ediyor. Yeni günde ise yakaladığı yükseliş hareketliliği ile dikkatleri üzerine çeken Metaverse projesinin altcoin’i Ceek VR (CEEK Coin) oldu. CEEK’te ki bu yükselişin ise esas nedenlerinden birinin ise kripto para borsası OKX tarafından gerçekleştirilen duyuru sonrası geldiği görüldü. Yüksek hacimli kripto para borsası resmi web sitesi üzerinden gerçekleştirdiği, CEEK/USDT çifti ve CEEK/USDC çiftinin işlemlerini başlatacağını açıkladı. Duyuruda sağlanan verilere göre borsaya CEEK Coin gönderim işlemleri 28 Ekim tarihinde saat 13.00  itibariyle başladı. USDT ve USDC çiftlerinde işlemlerin ise 31 Ekim 2022  tarihinde, Türkiye saati ile 13.00’te başlayacağı aktarıldı. Coin çekim işlemlerinin ise 1 Kasım tarihinde saat 13.00’te yapılmaya başlanacağı aktarıldı.

Gün içinde gerçekleştirilen duyuru sonrasında CEEK Coin hızlı bir yükseliş hareketliliğine geçti. Gün içerisinde 0,128 dolar fiyat seviyesinden işlem görmeye devam eden Metaverse projesinin altcon’i, listeleme duyurusunun hemen sonrasında 0,15 dolar seviyelerine kadar yükseliş yaşadı. Bu yüzde 20’ye yakın yükseliş hareketliliğinin ardından Ceek VR en çok yükseliş yaşayan kripto para birimleri arasında da yerini almış oldu. CoinMarketCap tarafından sağlanan verilerine göre Metaverse projesinin işlem hacmi ise son 24 saat içerisinde neredeyse ikiye katlanmış durumunda. Sağlanan verilere göre günlük hacim 10 milyon dolar seviyesini geçti.

CEEK hangi kripto para borsalarında işlem görüyor?

Metaverse projesi Ceek VR, geçtiğimiz yılın en çok konuşulan altcoin projelerinden biri oldu. Sosyal medya platformu Facebook’un Metaverse’e yönelik hamlelerinin ardında ekosistem içerisinde yaşanan büyük yükseliş hareketliliği, CEEK Coin’in en üst sıralara kadar çıkmasına yardımcı oldu.

2015 yılında ilk adımları atılan Metaverse projesi, kullanıcılar, dünyaca ünlü sanatçılar ve tanınan sporcuları blockchain ekosistemi üzerinde bir araya getirmeyi amaçlamaktadır. Tanınan ve bilinen dev şirketler ile projenin birçok iş birliği bulunmaktadır. Bu dev şirketlerden bazıları ise şu şekilde; Walt Disney, Dreamworks, SKG, 20th Century Fox ve Zynga. Bunlarla birlikte ayrıca proje dünyaca ünlü sanatçılar Lady Gaga ve Bon Jovi ve daha pek çok isim Ceek VR projesinin iş birliği sağladığı sanatçılar arasında yer alıyor. 1 milyar maksimum arza sahip CEEK Coin projesi birçok yüksek hacimli kripto para borsasında işlem görmeye devam ediyor. OKX listelemesi ile birlikte Metaverse coin CEEK işlemleri sunan platformlardan bazıları ise şunlar:

  • Huobi
  • KuCoin
  • Gate.io
  • Phemex

Ayrıca, CoinMarketCap tarafından sağlanan verilerine göre yerli kripto para borsalarından Paribu, Bitay ve Bitci’de, CEEK/TRY çift işlemleri sunan borsalardan.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!