OKX CEO’sundan Axie Infinity Paylaşımı: “Yarın Heyecanlanacaksınız”

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz yıl kategorisel ralliler görmüştük. Belirli kategorilerde yer alan ve zamanı gelen projelerin popülerliğinin artmasıyla beraber güzel yükselişler yaşandı. Bunlardan birisi de Axie Infinity oldu.

Ünlü CEO: “AXS ailesi yarın heyecanlanacak”

Axie Infinity, Play-to-Earn metaverse projelerinin ve GameFi sektörünün önde gelen projeleri arasında geliyordu. Geçtiğimiz sene AXS, yüzde 27 bin’lik bir artış yaşayarak yatırımcılarını da şaşırtmıştı. 0.59 dolar seviyelerinden 166 dolar seviyelerine kadar çıkan AXS zirvesinden yaşadığı geri çekilme ile birlikte 70 dolar seviyelerinden işlem görmeye devam ediyor. Bu noktada OKX (eski ismiyle OKEX) CEO’su Jay Hao, altcoin AXS hakkında “tweet” paylaştı. Ünlü CEO Jay Hao, “AXS ailesi yarın heyecanlacak” diyerek büyük bir duyuru gelebileceğinin sinyalini verdi.

Bu paylaşımın ardından AXS yatırımcıları da fazlasıyla heyecanlanmış bir şekilde arkasından ne çıkacağını merakla bekliyor. Uzmanlar marketin genel durumu göze alındığında fırsatı kaybetmek korkusuyla hareket edilmemesi gerektiğini hatırlatıyor. Her ne kadar fiyat zirvesinin yüzde 50 altında işlem görse de, AXS’nin yaşadığı hızlı yükseliş dikkate alındığında yeni giriş yapacakların kar-risk radyosunu iyi değerlendirmeleri gerekecektir.

Peki Axie Infinity projesi nedir?

Son zamanların en çok dikkat çeken ve aslında en meşhur NFT oyun projesi olan Axie Infinity, yatırımcıların fazlasıyla dikkatini çekmiş bulunuyor. Axie Infinity (AXS), Play-to-Earn türünde bir kripto para ekosistemi ve oyun ağıdır. Platform, kullanıcıların Axie Infinity Evreninde çeşitli oyunlar oynayarak ve kullanıcı tarafından oluşturulan içerik girişimleriyle AXS kazanmalarını sağlar. Oyuncular, Axies adı verilen dijital varlıkları toplayarak, takas ederek, savaşarak, yükselterek ve eşleştirerek ödüller kazanabilirler.

Daha önce kriptoarena.com olarak bildirdiğimiz üzere kullanıcıların Axie Infinity ekosistemine katıldıklarında kazanacakları pek çok avantaj vardır. Birincisi, blok zinciri tabanlı ticaret ve savaş oyunu sayesinde eğlenceli zamanlar geçirebilirler. Değerli NFT’leri keşfetmek, savaşmak ve toplamak için saatler harcayabilirler. Bu tokenlerin değeri, oyundaki azlığına ve kullanılabilirliğine göre değişir. AXS, son 30 günlük süreçte yüzde 23,8 değer kaybetti. Son 1 haftalık süreçte ise yerini koruyan AXS anlık olarak 72,58 dolardan işlem görüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!