Tron ve Internet Computer Ağustos Ayında Büyük Kazançlar Getirebilir!

Internet Computer (ICP), dünyanın web hızında çalışan ilk Blockchain’i olduğunu iddia ediyor. ICP, akıllı sözleşme hesaplamasını ve verilerini ölçekleyebilen ve bu verileri verimli bir şekilde işlerken, depolarken bunları web hızında çalıştırabilen bir Blockchan yeniliğidir. Tron TRX/USD ise teknolojinin günlük kullanıma uygun olmasını sağlamayı hedefleyen ve 2 bin TPS ağ kapasitesine sahip Blockchain tabanlı bir işletim sistemidir. Peki, Internet Computer ve Tron Ağustos ayı için iyi yatırım fırsatı sunuyor mu? Bu sorunun cevabını, Invezz analistlerinden Milko Trajcevski yanıtladı

Tron (TRX)  Ağstosta ivme kazanacak!

Tron (TRX) an itibariyle 0,061 dolardan işlem görüyor. Altcoin, 5 Haziran’da tüm zamanların en yüksek değerini olan 0.231 dolar seviyesine çıktı. Bu da 30 Temmuz’daki değerine kıyasla yüzde 73’lük bir fark ortaya koyuyor. Ayrıca Haziran ayındaki performansını incelediğimizde en yüksek noktasını 4 Haziran’da 0,081 dolar seviyesinde, en düşük noktasını ise 22 Haziran’da 0,049 dolar seviyesindeydi.


Bu verileri göz önünde bulundurarak, 4 Haziran’daki en yüksek seviyesini 30 Temmuz’daki değeriyle karşılaştırdığımızda, yüzde 32’lik bir fark görüyoruz ve bu bize tokenin bir veya iki ay içinde ne tür bir değer düşüşü yaşayabileceğini gösteriyor. Ancak bu aynı zamanda değerinin ne kadar yükselebileceğinin de bir göstergesidir. Diğer bir deyişle, işlem hacmindeki son artış göz önüne alındığında, Tron (TRX)’un değerinin Ağustos ayı sonuna kadar yüzde 32 artmasını gerçekçi bir şekilde bekleyebiliriz. Tron yatırımcılarını kazançlı bir dönem bekliyor.

Internet Computer (ICP) Ağustos’ta fiyat artışı görecek

Tron gibi son zamanlarda dikkat çelen başka bir kripto para birimi de  Internet Computer (ICP). Altcoin, an itibariyle 40 dolardan işlem görüyor. ICP, 10 Mayıs’ta 700 dolar değerinde tüm zamanların en yüksek değerini yaşadı. Bu, 30 Temmuz’daki değerine kıyasla yüzde 1694’lük bir fark ortaya koyuyor. Haziran ayı boyunca, Tron performansına baktığımızda, en yüksek noktası 3 Haziran’da124 dolar seviyesindeyken,  en düşük noktası ise 26 Haziran’da 29 dolar değerindeydi.

Internet Computer sistemindeki tüm bunları göz önünde bulundurarak, 3 Haziran’da sahip olduğu en yüksek değer, 30 Temmuz’daki değerinden yüzde 217 farklı ve bu da bize token değerinin bir veya iki ay boyunca ne kadar değişebileceğine dair bir fikir veriyor Tokenin işlem hacminde yüzde 7’lik bir artış gördüğümüz gerçeği göz önüne alındığında, Tron gibi Internet Computer fiyatının da Ağustos sonunda daha yüksek seviyelere yükselmesini bekleyebiliriz,

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!