Teknik Analist: 4 Altcoin Rekor Seviyelere Ulaşacak

Popüler bir kripto analisti, 2022 yılında, altcoin projeleri için süper döngünün hazır olduğunu söyledi. Kriptoarena.com olarak, analistin büyük potansiyele sahip olduğunu düşündüğü ve incelediği 4 altcoin projesini sizlere aktarıyoruz.

BTC durgun görünse de, altcoin projelerine yönelik coşku artacak

Nicholas Merten, 489.000 YouTube abonesine, piyasaya yönelik açıklamalarda bulundu ve lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) biraz durgun görünse de, altcoin projelerine yönelik coşkunun büyük ölçüde artacağını söyledi ve şunları ekledi:

Hisse senetleri, emtialar ve forex piyasaları gibi finansal varlık türündeki tüm boğa piyasalarında ve özellikle çok yaratıcı, hızlı tempolu bir piyasada gördüğümüz gibi; boğa piyasasına doğru ilerledikçe, kripto gibi bir ortamda, altcoin değerlemelerinde daha fazla likidite, daha fazla sermaye ve daha fazla heyecan göreceğiz… Bitcoin nereye giderse gitsin burada odak noktası altcoin’ler.

DataDash sunucusu, son 12 gün içinde Bitcoin (BTC)’’e karşı yüzde 63’lük ralli yapan altcoin Aave (AAVE) ile ilgilendiğini belirtiyor. AAVE son 24 saatte yaklaşık yüzde2’lik bir düşüşle 282.19 dolar seviyelerinden işlem görüyor. Analist AAVE için şunları söylüyor:

Burada fiyat anlamında büyük bir kırılma var. 7 Ekim’e kadar burada görmediğimiz seviyeleri ve Haziran 2021’deki önceki düşük seviyeleri tekrar ziyaret ediyoruz. Bu aralığı aşabilirsek… Benzerlerini Ocak ve Mayıs 2021’de gördüğümüz gibi AAVE‘nin muhtemelen bir başka sismik ralli yapmasının temelini oluşturacak.

Yearn Finance’in dolaşımdaki YFI’ların bir miktarını geri aldığını duyurmasının ardından fiyatı yükselişe geçmişti

Merten ayrıca, yaz ve sonbahar aylarında yavaş bir düşüşün ardından BTC’ye karşı güzel bir şekilde toparlandığını belirttiği altcoin Uniswap’ (UNI)’ı da inceledi. Analist, UNI’nin daha yukarı yönlü bir kırılma için devam etmek edecek temele sahip olduğunu söyledi. Son 24 saatte UNI fiyatı yaklaşık yüzde 5 düşerek 18.16 dolar seviyelerinden işlem görüyor. Analistin bir diğer ralli yaşayacağını düşündüğü altcoin Yearn.Finance (YFI). Geçtiğimiz günlerde Yearn Finance’in dolaşımdaki YFI’ların bir miktarını geri aldığını duyurmasının ardından fiyatı yükselişe geçmişti. YFI son 24 saatte yaklaşık yüzde 10’luk bir düşüş yaşadı ve fiyatı 29,852.91 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Merten, ralli beklediği son altcoin olarak, geliştirici dostu, katman-1 DeFi protokolü Radix (XRD) hakkında konuştu. Radix, son 24 saatte yaklaşiık yüzde 5 yükseldi ve fiyatı 0.306246 dolar seviyelerinden işlem görüyor. Analist Radix ile ilgili şunları söyledi:

 

Önceki direnci yeni destek haline getirebildik ve o zamandan beri son iki hafta içinde yaklaşık 0,22 dolardan 0,30 dolara çıkabildik. Burada bir sonraki dalga için ivme kazanmaya başlıyor. Ve Radix’in erken aşamadaki bir proje olarak büyük bir çıkış yakaladığını gördük.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!