Suudi Arabistan, Bu Metaverse Coin ile İşbirliği Yapıyor!

Kripto para piyasasının yakından takip ettiği metaverse coin projesi The Sandbox, yeni ortaklıklarla yatırımcıların karşısına çıkıyor! Son olarak Suudi Arabistan ile bir tür anlaşma ve ortaklıklarda bulunduğunu duyuran proje, detayları ise açıklamadı. İşte detaylar…

The Sandbox, Suudi Arabistan DGA’sı ile ortaklık kurdu!

Popüler metaverse coin projesi The Sandbox’ın kurucu ortağı ve COO’su Sebastien Borget, haberi LinkedIn platformu üzerinden aktararak, “The Sandbox ve Suudi Arabistan Dijital Hükümet Otoritesi arasındaki ortaklığımızı imzalamak gerçek bir onur!” sözlerini paylaştı ve “Metaverse aktivasyonlarında birbirimizi keşfetmeyi, tavsiyelerde bulunmayı ve karşılıklı olarak desteklemeyi dört gözle bekliyoruz!” sözlerini de ekledi.

Metaverse coin projesinin COO’su Sebastian Borget ve Suudi Arabistan DGA’sı, ortaklığı Suudi başkenti Riyad’daki Leap Tech Konferansına katılırken imzaladılar. Borget e-posta yoluyla, şirketinin Suudi Arabistan hükümeti ile yaptığı anlaşma hakkında daha fazla bilgi veremeyeceğini, ancak ayrıntıların “önümüzdeki haftalarda” açıklanacağını söyledi. Bununla beraber son zamanlarda ortaklıkları ile dikkatleri üzerine çeken kripto para projesi için uzmanlar, yakın zamanda bir yükseliş ivmesi yakalayabileceğini de aktardı.

Sandbox henüz kitlesel benimsemeye yakın bir şey elde edememiş olsa da, birçok yönetici ve yatırımcı tarafından metaverse projesinin geliştirilmesinde erken bir lider olarak görülüyor. Dijital platform Sandbox’ta, kullanıcılar oyun içinde kendi mini evrenlerini oluşturabilirler.

Şirket, 2021’de SoftBank’ın Vizyon Fonu liderliğindeki B Serisi turda 93 milyon dolar topladı ve altı aydan kısa bir süre sonra, 4 milyar dolarlık bir değerleme için 400 milyon dolar daha toplamaya çalıştığı söylendi. Öte yandan Orta Doğu’da hem Suudi Arabistan hem de Birleşik Arap Emirlikleri son yıllarda kripto para birimi, web3 ve metaverse ile ilgili politikalar ve yatırımlar izliyor. Bir hükümet web sitesine göre, Suudi Arabistan The Digital Government Authority (DGA)’nın amacı, “Sürdürülebilir dijital devlet dönüşümünü hızlandırmak ve entegrasyonu sağlamak için devlet kurumları arasında veri paylaşımını artırmaktır.”

Metaverse Coin projesinin fiyat durumu

Popüler metaverse coin projesi The Sandbox (SAND), son bir haftalık süreç içerisinde yüzde 23’ün üzerinde değer kazandı. Anlık olarak 0,903767 dolardan işlem gören projenin piyasa değeri, 1.590.338.174 dolar değerinde bulunuyor. İşlem hacmine bakıldığında ise proje, son 24 saat içerisinde 964.263.407 dolarlık bir işlem hacmine sahip. Anlık olarak proje, ATH seviyesi olan 8,40 dolardan yüzde 89 uzaklıkta bulunuyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!