ShoeFy Nedir? SHOE Ne İşe Yarar?

ShoeFy nedir? ShoeFy, staking ve yield farming gibi DeFi ürünleriyle NFT’leri birleştiren, merkeziyetsiz bir Blockchain projesidir. Kriptoarena.com olarak bu makalede ShoeFy nedir, ne sunmaktadır, SHOE nedir, ne işe yarar, nasıl alınır gibi yatırımcıların sıklıkla arattığı soruları yanıtladık.

ShoeFy nedir?

ShoeFy (SHOE), merkeziyetsiz bir platformdur. NFT ve FT’yi birleştiren yenilikçi bir projedir. Fütüristik bir NFT projesidir. Son dönemde popülerliği artan NFT sektöründeki kazançları maksimum seviyeye çıkartmak için DeFi araçlarını kullanır. Proje, pasif gelir elde etmek için hem yield farming hem de stake işlemleri ile NFT’lerin potansiyelini artırmayı hedefler. SHOE coin, platformun yerel kripto para birimidir. İlk olarak Gate.io borsasında ön satışları gerçekleştirilmiştir. Ardından ise popüler olan altcoin’lerden biri olmuştur.

Tüm bunların yanı sıra ShoeFy, NFT’lerde yaşanan likidite sorunlarını çözmeyi amaçlamaktadır. Bunun için, ERC-20/ERC-721 likiditesini sağlayan çiftler kullanmaktadır. Yatırımcılar bu sayede, NFT ile SHOE coin takasını istedikleri an gerçekleştirebilmektedir. SHOE coin’in toplam arzı 100 milyon adettir. Sadece 200 bin adedi ICO platformunda satışa sunulmuştur.

Avantajları nelerdir?

  • ShoeFy, ön arz satışının yapıldığı zaman, DuckDao, MoonWhale, ExNetwork, AU21, Basics Capital, Dutch Crypto Investors gibi şirketlerden ciddi miktarda yatırım almıştır.
  • Yatırımcılar, pasif gelir elde etmek için NFT’lerini stake edebilmektedir. Stake işleminin karşılığında ise SHOE coin kazanırlar.

Dezavantajları nelerdir?

  • SHOE, her altcoin gibi yüksek volatiliteye sahiptir. Bu yüzden, her an fiyat oynaklığı yaşayabilmektedir. Değeri yükseliş ve düşüş yönünde geniş bir aralıkta dalgalanabilmektedir.
  • ShoeFy, NFT piyasası ile doğrudan bağlantılı bir kripto para projesidir. Bu nedenle, NFT sektörünün yaşayacağı olumsuz durumlardan zaman zaman etkilenebilmektedir.

ShoeFy nedir? SHOE nasıl alınır?

SHOE Coin, Gate.io ve PancakeSwap (V2) gibi bilinen borsalarda listelenmektedir. Öncelikle, yukarıda belirtlien SHOE Coin’in listelendiği herhangi bir borsa platformuna giriniz. Ardından ücretsiz hesap oluşturma sayfasına giriniz. Sizden istenilen bilgileri girdikten sonra hesabınızı oluşturunuz.
Kimlik doğrulama işlemi adımlarını tamamlayınız. Şimdi hesap açılış ve doğrulama işlemini tamamladığınıza göre, borsanın para yatırma sekmesinden sizin için uygun olan yöntem ile para transferi gerçekleştiriniz. Son olarak, SHOE coin’in listelendiği borsa sekmesine giriniz. Güncel fiyat üzerinden veya dilediğiniz tutarı girerek SHOE Coin sahibi olabilirsiniz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!