Az Bilinen Bu Defi Altcoin Yaklaşık Yüzde 800 Arttı!

Piyasa da yeni ve henüz bilinmeyen bir DeFi altcoin projesi BarnBridge (BOND), 26 Temmuz’da yüzde 800’ün üzerinde bir artışla 20 dolar seviyesine ulaştı.

Faiz oranları ve dalgalanmalara karşı koruyan bir protokol

DeFi altcoin BOND fiyatındaki artışın, bir aydan daha uzun zaman önce yaklaşık 2,19 dolarda dibi görmesinin ardından geldiği görülüyor. Lider kripto para birim Bitcoin (BTC) ve lider altcoin Ethereum’la (ETH) karşılaştırıldığı aynı dönemde ise, sırasıyla yüzde 18 ve yüzde 54 oranında fiyatında bir toparlanma yaşandığı bildiriliyor.

BarnBridge, yatırımcıların faiz oranı ve fiyat dalgalanmalarına karşı korunmaları için şekillendirilebilir bir DeFi altcoin projesi olarak imkanlar sunan, zincirler arası bir risk yönetimi protokolüdür. Örnek verilecek projeler arasında; Yatırımcıların Aave, Compound, Cream veya Yearn.finance gibi diğer projelerin borç havuzlarından, sabit oranlı getiriler elde etmelerini sağlayan SMART Yield ve portföyleri yeniden dengelemek adına yatırımcılara araçlar sunan SMART Exposure sayılabilir.

BarnBridge SMART ürünleri açıklandı

BarnBridge tarafından son ürünü SMART Alpha, yatırımcıların fiyat dalgalanmalarına karşı korunmalarını sağlamakla birlikte ve yükseliş öngörüleri adına onlara kaldıraç görevi sağlar. Analistler yüzeysel bakıldığında, son yaşanan BOND fiyatındaki artış öncesi düşüşün, özellikle DeFi sektöründeki birçok projede oluşan başarısızlıklar kaynaklı olduğunu belirtiyorlar. Ancak kripto para analistleri, işlem hacmi alanına odaklanılması gerektiğini ve altcoin’e ait kazançların büyük ölçüde spekülatif göründüğünü belirtiyorlar.

CoinMarketCap tarafından sağlanan verilere göre, BOND hacimlerinin yüzde 50’sinden fazlası son 24 saat içinde kripto para borsası Binance’den kaynaklandığı belirtiliyor. Aynı zamanda, göstergelere bakıldığında BOND/USD çiftinin günlük alım satım faaliyetinin, fiyat artışı sırasında düştüğü görülüyor. Fiyat-hacim arasındaki farklılık, BOND fiyatındaki artışın arkasında daha az yatırımcının olduğunu ve önümüzdeki gün veya haftalar içerisinde keskin bir düzeltme şansını artırdığını gösteriyor.

DeFi altcoin projesi BOND için beklenen seviyeler

Analistler, BOND’un 37.50 dolar seviyesindeki yüksek salınımından 2.18 dolara kadar yaşanan düşük salınımına kadar bir Fibonacci düzeltme grafiği çizildiğinde, bir dizi potansiyel destek ve direnç seviyelerini ortaya çıktığını belirtiyorlar.

BOND’un, ara direnç bölgesi olarak 24 doları test etmesinin ardından gerileme yaşadı. 26 Temmuz tarihindeki fiyatı ile karşılaştırıldığında ise yüzde 17,5 düşüşle 15.60 dolar seviyesine doğru genişletilmiş bir düzeltme yapmayı beklediği belirtiliyor. Başka bir sorunun ise, fiyat seviyesinin 10,50 dolara veya yüzde 45’lik bir düşüşle daha da geriletme riski taşıdığı bildiriliyor.

Kriptoarena.com olarak bildirdiğimiz gibi; Analistler eğer tersine, 24 doların üzerindeki bir toparlanma olması durumunda BOND’un, bir sonraki yukarı yönlü hedef olarak 30 doları test ettiğini görebileceğimizi söylüyorlar. Başka bir kırılma hareketinin de, DeFi altcoin hedefini mevcut fiyat seviyelerinden yüzde 95 artışla 37.50 dolar seviyesine kadar yükseltebileceği söyleniyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!