Kripto Balinaları Yeniden Shiba Inu Saldırısı Başlattı! Fiyat Etkilenecek mi?

Kripto para piyasalarında yaşanan son düşüşle birlikte meme coin Shiba Inu (SHIB)’de etkilendi. Bununla birlikte, devasa Ethereum (ETH) balinalarının yaşanan son düşüşlerden yararlandıkları görülüyor.

ETH balinaları Shiba Inu (SHIB) biriktiriyor

Shiba Inu (SHIB)’nun devasa ETH balinaları tarafından en çok tercih edilen meme coin olduğu belirtiliyor. Geçen yıl ünlenen köpek temalı meme coin’in, bu yıl içerisinde büyüme yaşadığı bildiriliyor. 2021 yılının en çok aranan kripto para birimi Bitcoin (BTC) oldu. Bu durum SHIB token’in bir düşüş yaşamasını tetiklemiş görünüyor.

Shiba Inu fiyatları son 60 gün içinde yüzde 52’nin üzerinde düşüşle işlem görmeye devam ediyor. Ayrıca, piyasalardaki dalgalanmalar sürerken SHIB, dip fiyatlardan işlem görmeye devam ediyor. Bu durumu değerlendiren ve dipten toplamak isteyen ETH balinalarının ise birikimlere devam ettiği gözlemleniyor.

FTT token’i geçerek ilk sıraya geçtiği belirtildi

WhaleStats’a göre, Shiba Inu ilk 500 ETH balinası tarafından biriktirilen token’lardan biri. SHIB, FTX token’i (FTT) geçerek en çok biriktirilen kripto para birimlerinden biri oldu. FTT token, oldukça uzun süre balinalar tarafından tutulan kripto para birimi olarak yerini korudu. Devasa 100 Ethereum balinası tarafından tutulan SHIB’e olan ilginin ise büyük ölçüde arttığı görülüyor.

Daha önce, Whalestats, en iyi 100 ETH cüzdanının yaklaşık 573 milyon dolar değerinde Shiba Inu token’i tuttuğunu bildirdi. Veriler, SHIB bulunduran cüzdan sayısının yaklaşık 259 milyon dolara arttığını gösteriyor. Şu anda ilk 100 cüzdan içerisinde 833 milyon doların üzerinde SHIB meme coin tutulduğu belirtiliyor.

Marcie Jastrow SHIB ekibine katıldı

SHIB fiyatı son 24 saatte yüzde 6 düşüş yaşadı. Şu anda 0,000011 dolar seviyelerinde işlem görmeye devam ediyor. Shiba Inu’ de yaşanan fiyat düşüşü sonrası, balinaların toplu birikim hareketinin hızlandığı belirtiliyor. Bu arada, toplam piyasa değeri 6,4 milyar doları aşan ikinci en büyük meme coin olarak yerini koruyor.

Yakın zamanda duyurulan Metaverse projesini geliştirmek için SHIB ekibi, Marcie Jastrow’u kadrolarına eklediklerini duyurusunda bulundu. Jastrow’un Eğlence sektöründe 20 yılı aşkın deneyime sahip olduğunu da SHIB ekibi tarafından yapılan duyurular arasında. Marcie Jastrow’un daha önce Technicolor ve bir çok marka için Immersive ekibine liderlik ettiği belirtiliyor. Daha fazla altcoin haberi için Kriptoarena.com web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!