Shiba Inu Yakım Oranı Artıyor: İşte Güncel Veriler!

Shiba Inu (SHIB), uzun bir süredir yatay yönde hareket ederken, yakılan coin sayısı da giderek artıyor. SHIB, an itibariyle 0.000017 dolardan işlem görüyor.

Son 7 günde yaklaşık 4 milyar Shiba Inu yakıldı

Son 24 saat içinde Shiba Inu topluluğu tarafından SHIB’in yakım portalı kullanılarak 243.06 milyondan fazla coin yakıldı. Shibburn Twitter hesabı tarafından paylaşılan veriler, son 24 saat içinde SHIB topluluğunun 243.069. SHIB yaktığını ve bunları dolaşımdan kaldırdığını gösteriyor. Bu rakam, 54 işlemde gerçekleşti. Dün ise 46 ayrı işlemde, 311.860.295 (311.86 milyon) SHIB yakıldı. Verilere göre, son yedi gün içinde 367 ayrı işlemle 3,96 milyardan fazla coin yakıldı. ShibaDoge (SHIBDOGE) haftanın en iyisi oldu. SHIB’den ilham alan altcoin, Perşembe günü tek bir işlemde 20 bin dolar değerinde 1 milyar Shiba Inu yaktı.

SHIB Burn Portal 23 Nisan’da hayata geçti. Portal, her saat milyonlarca coin yakarken, topluluk yoğun bir şekilde bu sürece  katıldığı için yanma oranını önemli ölçüde artırdı. Buna karşılık topluluk, SHIB ekosisteminin yeni bir resmi ortak simgesi olan Ryoshi Vision (RYOSHI) şeklinde ödüller alıyor. SHIB Burn Portal’ın piyasaya sürülmesinden bu yana, yüzlerce ayrı işlemle 458.619 dolar değerinde toplam 26.357.419.583 (26.35 milyar) SHIB yaktı. Yoğun yakımlara rağmen, Shiba Inu (SHIB) fiyatı yoğun satış baskısı altında. Shiba Inu, tüm zamanların en yüksek fiyatını 28 Ekim 2021’de (6 ay önce) kaydetti. O zamandan beri, köpek temalı kripto para birimi yüzde 80,26 oranında değer kaybetti.  Shiba Inu fiyatı son güne göre yüzde 7,30 düşüşle 0,00001758 dolardan işlem görüyor ve 24 saatlik işlem hacmi 552,903,446$ (552,90 milyon dolar) oldu.

Amerikan fitness şirketi Equinox Group, SHIB ve DOGE ödemelerini kabul edecek

Popüler Amerikan fitness şirketi Equinox Group, müşterilerinin Shiba Inu (SHIB) ve Dogecoin (DOGE) kullanarak hizmetleri için ödeme yapmasına izin veren ABD şirketleri listesine girdi. Şirket, web sitesinde “New York: Artık Kripto Para İle Ödeyin” adlı yakın tarihli bir makalede, bu girişim için popüler kripto para ödeme sağlayıcısı BitPay ile ortaklık kurduğunu belirtti. Duyuruya göre, Equinox Group’un tüm New York merkezli üyeleri, hem Dogecoin hem de SHIB kullanarak fitness şirketi tarafından sunulan farklı hizmetler için ödeme yapabilecek.
Shiba Inu ve DOGE, Equinox Group üyelerinin ödeme yöntemleri olarak kullanmasına izin verilen tek kripto para değil. Müşteriler ayrıca Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Wrapped Bitcoin (WBTC) ve beş farklı stablecoin gibi BitPay destekli diğer kripto para birimlerini de kullanabilir. Müşterilerin New York kentindeki Equinox Group’ta fitness hizmetleri için ödeme yapmasına izin verilmeden önce, müşterinin BitPay resmi web sitesinden edinilebilen önceden onaylanmış bir BitPay Kimliği alması gerektiğini belirtmekte fayda var.

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!