DOGE ve SHIB ivme kaybederken 2 ilginç meme tabanlı altcoin uçuşa geçti!

Shiba Inu’nun son 30 gün içindeki %260’lık kazancının ardından, piyasa değeri açısından üçüncü en büyük meme tabanlı altcoin Baby Doge Coin (BABYDOGE), piyasa performansı açısından liderliği ele geçirdi. Bir başka meme varlığı, Dogelon Mars (ELON) geçen hafta %286 arttı. Ayrıca, son yedi gün içinde, baby Dogecoin’in fiyatı son 24 saatte %40 değer kazandı ve %3,4’ün üzerine çıktı.

Geçen hafta altcoin Dogelon Mars ve Baby Doge Coin değeri arttı

Bitcoin (BTC) 60 bin dolarlık bölgenin üzerine yükselirken ve şu anda birim başına 62 bin doların üzerinde dururken, önde gelen kripto para biriminin yükselişini bir dizi başka kripto varlık izledi. Orijinal ve popüler meme tabanlı altcoin Dogecoin (DOGE) geçen hafta %6,4 değer kazandı, ancak son zamanlarda diğer iki meme kriptosu fırladı.

Coingecko’nun 19 Ekim 2021 Salı günü piyasa değeri açısından En İyi Meme Kripto Paralar

En iyi meme tabanlı kripto para birimleri, piyasa değeri açısından, iki benzersiz token büyük kazançlar gördü. Değerlerindeki artışlar, ikinci en büyük meme tabanlı kripto para birimi Shiba Inu (SHIB)’nun bir buçuk hafta önceki önemli yükselişini takip ediyor.

Meme para birimleri söz konusu olduğunda ilk en büyük hareketlilik, son 24 saatte %73,6 artan altcoin Dogelon Mars (ELON)’da görüldü. Haftalık istatistikler, ELON’un değer olarak %314,8 oranında arttığını ve kripto para biriminin, birim başına 0,000000619134 ABD dolarından çok daha ucuza işlem gördüğünü gösteriyor.

19 Ekim 2021’de Dogelon Mars (ELON) vs. Tether ( USDT )

Dogelon, meme tabanlı kripto para birimleri açısından üçüncü en büyük piyasa değerine ulaşırken, ELON’un değeri sadece 332 milyon dolar. Bu, SHIB’nin 14 milyar dolarlık piyasa değerlemesinden ve DOGE’nin 32,5 milyar dolarlık piyasa değerinden çok uzak.

Baby Doge piyasa değeri yükselerek 4. en büyük meme para birimi oldu

28 Ağustos 2021’de, Coingecko’nun piyasa değerine göre “En İyi Meme Tokenleri” Dogelon Mars’ın sekizinci en büyük pazar pozisyonunu elinde tuttuğunu gösterdi. Bugün,altcoin Dogelon Mars üçüncü sırada yer alıyor, ancak kripto para birimi Baby Doge 310 milyon dolar ile dördüncü sırayı ele geçirdiği için sadece 12 milyon dolar.

19 Ekim 2021’de Baby Doge Coin (BABYDOGE) ile Tether ( USDT ) karşılaştırması.

Baby Doge geçen hafta %40 arttı ve son gün %3,4’ün üzerinde. Tıpkı altcoin ELON gibi, kripto varlık Baby Doge kripto para birimi de bir ABD kuruşundan daha ucuza işlem görüyor. BABYDOGE bu yazının yazıldığı sırada token başına 0,000000001836 dolar ile işlem görüyor ve son 24 saatlik işlem hacmi 9.062.901 dolar olarak gerçekleşti. Bu arada, SHIB geçen hafta %6,8 düştü ve DOGE son 24 saatte %3,0 oranında düştü. Piyasa performansı söz konusu olduğunda, Dogelon Mars ve Baby Doge kripto para birimi öncekilerini geride bırakıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!