Shiba Inu (SHIB) Dev Borsada Listelendi! İşte Ayrıntılar

2015 yılında Cameron ve Tyler Winklevoss tarafından başlatılan popüler bir kripto para borsası olan Gemini, popüler memecoin Shiba Inu (SHIB)’yu borsalarında listelediğini duyurdu. Altcoin’in topluluğunu oldukça heyecanlandıran bu gelişmenin ayrıntıları haberimizin devamında…

Gemini, Shiba Inu (SHIB)’in yanı sıra pek çok token’ı da listeledi

New York merkezli kripto para borsası Gemini, ikinci en büyük meme kripto para birimi olan Shiba Inu (SHIB)’yu listelediklerini duyurdu. Popüler ticaret platformu SHIB’in yanı sıra, Quant (QNT), Fetch AI (FET) ve Radicle (RAD) dahil olmak üzere merkezi olmayan finans ekosisteminden bir dizi token’ı da listelediklerini açıkladı.

Düzenleyici yasalara uyumlu bir şekilde çalışmaya büyük önem vermesiyle tanınan Winklevoss’lara ait borsa, mayıs ayında orijinal köpek temalı meme kripto para birimi Dogecoin’i benimsedi. Kripto borsası, en son köpek temalı meme projeleri çılgınlığına katılan büyük borsalardan biri haline geldi. Bunların yanı sıra Coinbase ve Binance.US gibi diğer büyük kripto borsaları ekim ayında Shiba Inu (SHIB)’yu listelediklerini açıkladı. Kripto para birimine dair bir başka gelişme ise bu haftanın başlarında bireysel yatırımcı dostu uygulamasında da kullanıma sunulmuş olması.

Kraken ve Robinhood henüz SHIB’i listelemedi

Gemini’ın SHIB’i listelemesi altcoin’in topluluğunu oldukça heyecanlandıran bir başka gelişme olarak görülüyor. Öte yandan dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Kraken, meme kripto para birimi Shiba Inu (SHIB)’yu listelemeyi planlayıp planlamadığı konusunda herhangi bir güncelleme yayınlamadı. Kriptoarena.com olarak daha önce de bildirdiğimiz üzere, kripto borsası, geçtiğimiz ekim ayında SHIB’i listeleyeceğini iddia etmesine rağmen sözünde durmayarak altcoin’in topluluğu olan “SHIB Ordusu”nu kızdırdı.

Bir başka büyük kripto para borsası olan Robinhood ise Change.org üzerinde altcoin’in topluluğu tarafından gerçekleştirilen ve SHIB’in platformda listelenmesi talebini içeren imza kampanyasının 531 bin imzaya ulaşmasına rağmen SHIB’i listeleme konusunda ayaklarını sürümeye devam ediyor. Robinhood Crypto COO’su Christine Brown, Shiba Inu topluluğunu överken, bu tür memecoin’leri eklemenin kısa vadeli kazancının uzun vadede buna değmeyebileceğini şu sözlerle ifade ediyor:

Alabileceğimiz kısa vadeli kazancın, kullanıcılarımız için uzun vadeli takasa değmediğini düşünüyoruz. Çalıştığımızdan ve her şeyi düzenleyici bir bakış açısıyla değerlendirdiğimizden emin olmak istiyoruz. Ve biz “öncelikle bir güvenlik” şirketiyiz. Bu şekilde oynayacağız.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Comments (1)
Add Comment