Teknik Analistten Heyecanlandıran Shiba Inu ve XRP Yorumu: Bu Seviyeler Geliyor

Piyasada yakından takip edilen popüler bir kripto para analisti ve trader, Shiba Inu (SHIB)’nun tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkmaya hazır göründüğünü iddia ederken, XRP için devasa bir ralli öngörüyor.

Analist: Shiba Inu, 0.00089 dolara yükselecek!

Analist Scott Melker, 110.000 YouTube abonesine, Shiba Inu’nun, son birkaç haftadır düşüş eğiliminde tutan çapraz bir direnci geçtikten sonra, yükselişe geçtiğini söyledi. Analist, teknik görünümün yükselişe işaret ettiğini ve SHIB aldığını vurguladı. Melker, ”Tekrar zirvelere dönebileceğini düşünüyorum. Ortada büyük bir hacim var. Bu dört saatlik mumun birkaç günün en büyüğü olduğunu ve patladığını görüyoruz. Bu noktada, hedefim: 0.00089 dolar” ifadesini kullandı. An itibariyle, Shiba Inu, 0.000053 dolardan işlem görüyor.

Shiba Inu için yeni ATH öngören kripto para analisti, ayrıca, çapraz direncini ortadan kaldırdığını ve destek olarak yeniden test ettiğini söylediği XRP’yi de yakından izliyor. Melker’in grafiğine göre, XRP 1,96 dolara yükselmeye hazırlanıyor ve şu anki 1,19 dolarlık fiyatından yüzde 64’ün üzerinde potansiyel kazançlar işaret ediyor. Bitcoin’e gelince, Melker, bir varlığın momentumunu izleyen göreceli güç göstergesi (RSI) zayıflık belirtileri gösterdiği için önde gelen kripto para biriminin düşüş eğiliminde olduğunu söylüyor. Analist, ”Düşüş eğilimi hakim. Günlük grafik üzerinde düşüş eğilimi devam ediyor. Bu durum  genellikle, özellikle aşırı alımdan çıktığında ortaya çıkar.” ifadesini kullandı.

 

SHIB ve DOGE, Hindistan’ı kasıp kavurdu

SHIB’nin yükselişine katkıda bulunan bir diğer faktör de, altcoin’in etrafındaki sosyal medya etkinliğinin artmasıydı. Bu bağlamda Shiba Inu, Ekim ayında Twitter’da en çok konuşulan kripto para birimi oldu. 6 milyondan fazla Hintli tarafından kullanılan CoinDCX kripto borsası bu hafta Shiba Inu’yu listeleyeceğini duyurdu. Bu gelişme, geçen hafta DOGE ve Shiba Inu’nun Hindistan’ın kripto para borsalarında en popüler dijital varlıklar haline gelerek, bir önceki haftadaki en yüksek işlem hacmini kaydettiği için dikkate değer.

 

 
Shiba Inu topluluğu, Robinhood’un altcoin’i platformunda listelenmesi için lobi yapıyorlar Bu amaçla başlatılan bir bir dilekçe kampanyası. şimdiye kadar yarım milyondan fazla imza topladı. Bu sayının artması bekleniyor.  Kriptoarena.com olarak daha önce bildirdiğimiz gibi, Robinhood SHIB fiyatının tekrar ivme kazanması açısından önemli bir faktör.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Comments (1)
Add Comment