Shiba Inu Kurucusundan Önemli Açıklamalar Geldi

Shiba Inu (SHIB) baş geliştirici Shytoshi Kusama, Andre Cronje’nin ayrılması arefesinde SHIB’e desteğini yineledi.

Shiba Inu baş geliştiricisi Kusama projeden asla ayrılmayacağını söyledi

Üretken geliştiriciler Andre Cronje ve Anton Neil’in, merkeziyetsiz finans alanına katkıda bulunmayı bıraktığını bildiren raporların ardından, Shiba Inu’nun takma adlı lider geliştiricisi Shytoshi Kusama, SHIB ekosisteminin gelişimine olan bağlılığını yineledi. Bugün paylaşılan bir Twitter gönderisinde Kusama, kripto para biriminin bir memecoin yerine bir yardımcı token olarak görülmesine yardımcı olacak faydalı projeler inşa ederek Shiba Inu ekosistemine katkıda bulunmaya devam edeceğini belirtti. Kusama yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer veriyor:

Çoğu kişinin sonunu gördüğü bir gelecek görüyorum. Bunu anlıyorum. Ben milyarder değilim ve asla olmayacağım, sadece elimden gelenin en iyisini yapan normal bir adamım.

Shiba Inu baş geliştiricisi, Cronje ve Neil’in yakın zamanda ayrılmasının, kripto para geliştiricilerinin herkese finansal özgürlük sağlayabilecek merkeziyetsiz bir finans ekosistemi yaratmaya yaptıkları katkılardan dolayı karşı karşıya kaldıkları tehlikeyi göstermeye devam ettiğini ekledi. Takma adlı SHIB geliştiricisi şu değerlendirmede bulunuyor:

Öfke ve bedel ne olursa olsun, yeni bir dünya oluşturana kadar pes etmeyeceğim.

Kusama: SHIB geliştirilmeye devam ediyor

Kusma’nın yorumu, Microsoft ve Warner Brothers ile büyük ortaklıklar imzalamadığı için projeye eleştiride bulunan eleştirmenlere yanıt vermesinin ardından geldi. Kusama, o sırada Shiba Inu (SHIB)’nun henüz büyük ortaklıklar kurmadığını, çünkü hala inşa edilmekte olduğunu ve projelerin çoğunun hala geliştirme aşamasında olduğunu belirtti. Dün Anton Neil, bir Twitter gönderisinde kendisinin ve Cronje’nin DeFi ve kripto alanındaki geliştirme bölümünü kapattıklarını duyurdu. Üzücü duyuru, Fantom (FTM), Yearn Finance (YFI), Geist Finance (GEIST) ve diğerleri gibi merkeziyetsiz finans kripto para birimlerinin fiyatlarını düşürdü.

Bu arada, Kusama, SHIB’i bir meme kripto parası olarak kabul edilmekten bir yardımcı token’a dönüştürecek kayda değer Shiba Inu projeleri geliştirmede hala ön saflarda yer alıyor.
Bildirildiği gibi, Shiba Inu şu anda kazan-kazan (P2E) oyununu ve sonuçta toplam SHIB arzını azaltacak ve böylece kripto para biriminin değerini artıracak bir yakma portalı inşa ediyor. Kripto para piyasası ile ilgili daha fazla güncel haber için lütfen Kriptoarena.com adresini ziyaret ediniz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!