Shiba Inu Fiyatı Aniden Fırlayabilir! Sinyaller Geliyor

En popüler meme kripto para birimlerinden biri olan Shiba Inu (SHIB), büyük bir fiyat artışı hareketliliğinin başlangıcında olduğu tahmin ediliyor. Diğer yandan, işlem hacminde gerçekleşen düşüş, aşağı yönlü bir hareketliliği tetikleyerek tersine yapacağı dönüşü işaret ettiği belirtiliyor.

Kripto para uzmanları, Shiba Inu fiyatında yükselişlerin yaşanacağını öngörüyorlar

Bazı piyasa uzmanları, çok yakında zaman içerisinde bir toparlanma aşamasının başlayacağına inandıklarını belirtiyorlar. Popüler meme coin SHIB, bu hafta yatırımcılarına güzel kazanımlar sağladığından, kayda değer bir yükselişin hızla yaklaştığına inanılıyor. Piyasa değerine göre 12. Sırada yer alan kripto para birimi, son 1 ay içerisinde yüzde 24.4 oranında yükseliş gerçekleştirdi. Son 7 gün içerisinde yüzde 20 oranında bir yükseliş yaşayan meme coin, şu anda son 24 saat içerisinde yüzde 5.3’lük bir düşüş yaşıyor ve 0,00001491 dolar fiyat seviyesinden işlem görmeye devam ediyor.

Kriptoarena.com olarak bildirdiğimiz gibi; İlk 1000 kripto para balinası, sürekli olarak Shiba Inu birikimlerine devam ederken, şimdi balinalar tarafından tutulan en büyük ERC 20 olmayan token haline geldi. Ayrıca, son birkaç hafta içerisinde, büyük Cüzdan Yatırımcı Bilgileri ETH Zincirinde, dip seviyelerinde bulunan token’i biriktirerek SHIB varlıklarını yoğunlaştırdıkları görülüyor. Balinaların cüzdanlarında bulunan tüm varlıklarının yüzde 5’inden fazlasını oluşturan 1,89 milyar dolar değerinde SHIB’ye sahip oldukları bilinmekte. Bu nedenle, mevcut konsolidasyona rağmen, SHIB fiyatının yakında önemli bir yükseliş hareketliliğine geçmesi bekleniyor.

SHIB yakım işlemleri fiyat rallisini nasıl etkileyecek?

Diğer yandan, bir gece gerçekleştirilen 16 milyondan fazla SHIB yakım işlemi yapılması sonrasında Shiba Inu yakım işlemlerinin yoğunlaştığı belirtiliyor. Şuana kadar ki süreç içerisinde toplam 410.37 trilyon SHIB yakım işlemi yapıldığı ve gerçekleşecek bir SHIB fiyat rallisinin beklentilerini yükselttiği aktarılıyor. Bununla birlikte, fiyatta düşüşe neden olan momentumdaki son gerilemenin yakında stabilize olacağına ve önümüzdeki günlerde SHIB fiyat rallisini tetikleyeceği öngörülüyor.

Piyasa değerinde de önemli ölçüde düşeşler görülürken, işlem hacminin yüzde 33’ten fazla gerilediği aktarılıyor. Mevcut piyasalarda görülen işlem hacminin şu anda 1.026.570.290 dolar olduğu aktarılan bilgiler arasında yer alıyor. Köpek temalı meme kripto para birimi Shiba Inu, Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesi (ATH) olan 0,00008616 dolar fiyat seviyesinden yüzde 82 oranında düşüş gerçekleştirdi. Diğer yandan şirketler tarafından benimsenmeye devam eden SHIB’in şuan ki piyasa değeri 8.780.938.709 dolar olarak görülüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!