Santiment: Ethereum (ETH) ve Polygon (MATIC) Bu Yönde İlerleyecek!

Kripto para analitik firması Santiment, Ethereum (ETH) ve son zamanların popüler altcoin’i Polygon (MATIC) için bir sonraki fiyat hareketine dair açıklamalarda bulundu.

Ethereum’da işlem ücretleri azalıyor

Santiment, Ethereum’un adres etkinliğinin arttığını ve Mayıs ayının sonundaki “panik satıştan” bu yana aktif mevduat miktarının azaldığını ortaya koydu. Firma ayrıca, “boğalar için iyi bir işaret” olan kalabalık hissiyatının şu anda düşüş eğiliminde olduğunu belirtiyor.

 

Ayrıca Santiment, Ethereum blockchain’deki işlem ücretlerinin düştüğüne ve bu yılın Ocak ayının ortasından bu yana görülmeyen seviyelere geri döndüğüne dikkat çekiyor. Santiment, düşük işlem ücretlerinin en iyi akıllı sözleşme platformu için yükseliş eğiliminde olduğunu belirtiyor. yayınlanan raporda şu ifdelere yer verildi:

Ethereum 2.800 dolar civarında işlem görüyor ve iki numaralı kripto para birimi için olumlu işaretlerden biri, ücretlerinin Ocak ortasındaki düşük seviyelere geri dönmesidir. İşlem başına sadece 5,48 dolar ortalama işlem ücretiyle, bu, yatırımcıların varlıklarını daha rahat hareket ettirmelerine olanak tanıyor.

Ethereum cüzdanları ve tutulan ETH sayısı

Santiment, ilk on Ethereum cüzdanı tarafından toplu olarak tutulan ETH sayısının tüm zamanların en yüksek seviyesine yaklaştığını ve bunun tarihsel olarak varlık için özellikle yükseliş sinyali olduğunu belitti ve şunları söyledi:

En iyi 10 Ethereum balina adresi, tutulan arz açısından yeni bir dönüm noktasına doğru ilerliyor. Şu anda 19.08 milyon ETH’ye sahip olan bu en iyi adresler, fiyat 4.300 doların üzerine çıkmadan üç hafta önce tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 19.25 milyon ETH’ye sahipti.

Santiment Polygon raporu

Ethereum ölçeklendirme çözümü Polygon’a gelince, Santiment, ralliye satış yapan MATIC balinalarının düzeltme sırasında yeniden biriktiğini söylüyor. Firma raporunda şunlrarı söyledi:

100 bin ila bir milyon tokena sahip MATIC balinaları birikiyor. Görünüşe göre bir süredir dumplanıyor. Ve şimdi bu dipten satın almaya başlıyor.

Santiment, MATIC’te nihai olarak yükselişe geçse de, Piyasa Değerinin Gerçekleşen Değere (MVRV) metriğinin, başka bir büyük ralli başlamadan önce daha fazla düzeltmenin gerekebileceğine dair bazı işaretler gösterdiğine dikkat çekiyor.

 

MVRV, bir coin’in piyasa değerini gerçekleşen değerine böler; bu, mevcut fiyata göre halihazırda dolaşımda olan tüm coin’lerin ortalama kârını/zararını gösterir. Santiment’e göre, MVRV’ye dayanarak, MATIC şu anda biraz aşırı değerli. Rapor şunları söyledi:

Genel olarak, MATIC’in MVRV’si bir problem ve bir süre daha problem olarak kalacak. Ne olursa olsun,  daha fazla düzeltmeye ihtiyaç var.

Firma MATIC konusunda hala iyimser ve yatırımcıların blockchain ölçeklenebilirlik platformunu değerlendirirken göz önünde bulundurması gereken üç istatistik sunuyor.

Comments (1)
Add Comment