Santiment: Bu Altcoin Boğa Döngüsüne Girmeye Hazırlanıyor!

Kripto para analiz platformu Santiment, 2021’in en iyi altcoin’lerinden birinin boğa döngüsünü yeniden başlatabileceğine inanıyor.

Polygon toparlanma sinyalleri veriyor

Paylaştığı yeni bir tweet’te Santiment, 70.700 takipçisine, 2. katman Ethereum ölçeklendirme çözümü Polygon’un (MATIC), fiyatının tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 2,62 dolardan yüzde 70’in üzerine düştüğü Mayıs ayındaki çöküşten sonra yükseliş sinyalleri vermeye başladığını söyledi ve şunları ekledi:

 MATIC, verilerimize göre potansiyel bir toparlanma belirtileri gösteriyor. Popüler ETH tabanlı altcoin şimdilik desteğin üzerinde duruyor ve borsalardaki arz cesaret verici bir şekilde düşüyor.

Yakın zamanda yaşanan çöküşe rağmen Santiment, Polygon‘un zincir üzerindeki etkinliğinin aylık bazda büyümeye devam ettiğini açıkladı ve bu konuda şunları vurguladı:

MATIC’in günlük aktif adresleri, son birkaç ayda gerçekten sağlıklı büyüme belirtileri gösteriyor ve bu ay hala istikrarlı. Büyüme devam ederse MATIC için yükseliş durumunu görmezden gelmek zor olacak.

Santiment: tüm zincir içi veriler yükseliş eğilimini desteklemiyor

Günlük etkin adresler, ağda gönderici veya alıcı olarak etkin olan benzersiz adreslerin günlük sayısını gösteren zincir üstü bir ölçümdür. Santiment, Polygon’un borsalardaki arzının geçen ayki acımasız satıştan sonra önemli ölçüde düştüğünü ekliyor:

Son kripto para çöküşü sırasında, MATIC’in borsalardaki arzı, satış baskısı olarak hareket eden tutarlı bir artış gördü. O zamandan beri, yavaş yavaş neredeyse sıçradığı yere geriledi. Bu cesaret verici ama MATIC’in fiyatı yönünü bulurken daha fazlasının gelip gelmeyeceğini söylemek için henüz çok erken.

Ancak, Santiment’e göre, tüm zincir içi veriler yükseliş eğilimini desteklemiyor. Kripto analiz firması, belirli bir günde mevduat adreslerini (bir borsa cüzdanı gibi) içeren tüm gelen ve giden işlemlerin toplam sayısını gösteren günlük aktif mevduat metriğinin hala yükselişte olduğunu belirtiyor ve son olarak şunları ekliyor:

Zincir üzerindeki veriler, her rallinin günlük aktif mevduatlarda da artış gördüğü için hala iyi miktarda satış baskısı gösteriyor. Bu, çok sayıda insanın pozisyonlarından çıkmak için herhangi bir pompalamayı kullandığını gösteriyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Comments (1)
Add Comment