Teknik Analiz: XRP Fiyatı Hangi Yönde Kırılacak?

Ripple (XRP) fiyatı, çok önemli bir direnç seviyesinde birden fazla darbe aldığı için satın alma baskısının yeniden canlandığını gösteriyor. Son satış, havale token’inin piyasa değerini daha yükseğe iten alıcılar tarafından geri alınmış gibi görünüyor. Boğalar engeli aştıktan sonra yatırımcılar patlayıcı bir hareket bekleyebilirler.

Ripple grafikleri ralliye hazır

Ripple (XRP) fiyatı, 17 Eylül’de 0.381 dolar direnç seviyesinde reddedildikten sonra yüzde 11 geri çekildi. Bununla birlikte, havale token’i sağlam bir geri dönüş yaptı ve şu anda söz konusu seviyenin üzerine çıkmak istiyor. 0,381 dolarlık engelin kararlı bir şekilde çevrilmesi, yükselişin yeniden canlanmasını onaylayacak ve 0,439 dolara kadar yüzde15’lik bir yükselişi başlatacak. Bununla birlikte, büyük resim görünümü, XRP fiyatının, 10 Haziran’dan bu yana daha yüksek dipler ve eşit yüksekler üreten yükselen bir üçgen kurulumunda gezindiğini gösteriyor.

Bu teknik formasyon, ilk yüksek salınımın eklenmesiyle belirlenen, yüzde 24’lük bir artışla 0,477 dolara yükseleceğini tahmin ediyor. 0,381 dolardan kırılma noktasına kadar düşük salınım yapın. Yukarıdaki görünüm yükselişe geçse de, şüphesiz yatırımcılar, aşağıdaki grafikte görüldüğü gibi üçlü musluk kurulum oluşumunu gösteren Ripple’a bir kez daha bakabilirler. Bu alt tersine çevirme kurulumuna dayanarak, 0,331 ila 0,464 ABD doları aralığının orta noktasının 0,397 ABD dolarına çevrilmesi bir sonraki yükselişi tetikleyecektir.

Kritik seviyelere dikkat

Böyle bir durumda, yatırımcılar XRP fiyatının 0,464 dolardan yüksek bir aralık için ralli bekleyebilirler. Aşağıdaki grafikte görüldüğü gibi, momentum güçlüyse yükseliş 0,561 ila 0,596 dolar direnç kutusuna kadar uzayabilir. Ripple fiyatı için yükseliş görünümü mantıklı olsa da, 0,331 dolarlık destek tabanının onu bir direnç seviyesine çeviren bir kırılması, yükseliş tezini geçersiz kılacaktır. Bu gelişme, XRP fiyatının, alıcıların devreye girip yükselişe bir kez daha gidebileceği 0.309 dolarlık bariyeri tekrar ziyaret ettiğini görebilir.

Bununla birlikte, Kriptoarena.com olarka da XRP fiyatını etkilemesi beklenen en büyük gelişmelerden biri olan SEC dava süreci devam ediyor. Ripple fiyatı ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu ile uzun süredir devam eden yasal anlaşmazlığında nihayet bir zafer kazanacağı umutlarından yararlanmakta yetersiz kaldı. XRP’nin arkasındaki şirket olan SEC ve Ripple Labs’ın, kripto para biriminin menkul kıymet olarak değerlendirilip değerlendirilemeyeceğini belirlemeyi amaçlayan davayı hızlandırmayı kabul ettiği hatırlatılabilir. Her iki taraf da şimdi bir federal yargıcın, Ripple Labs’in federal menkul kıymetler yasalarını ihlal edip etmediğine veya başka bir şekilde davayı reddedip yasal savaşı sona erdirdiğine karar vermesini istiyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!