Ralli Sırası Dogecoin (DOGE)’de Olabilir! İşte Teknik Veriler ve Analiz!

Shiba Inu’nun yüzde 400’lük rallisi, Dogecoin (DOGE)’in eşit büyüklükte bir patlamanın eşiğinde olduğunun bir işareti olabilir. Meme kripto para birimleri, bu yılki boğa koşusunun başlangıcında en erken çıkış yapan yıldızlardan bazılarıydı. Elon Musk ve Mark Cuban gibi büyük ünlüler, DOGE’un fiyatının yükselmesine yardımcı oldu. DOGE’un başarısı sonunda, pek çok köpek temalı altcoin projeleri ortaya çıktı.

Shiba Inu ekosistemini genişletiyor

Bu hafta, Shiba Inu (SHIB)’nun yüzde 400’lük bir çıkış görmesi ve Dogecoin (DOGE)’in yükselmeye hazır görünmesinden sonra meme altcoin projelerinde tekrar bir yükselişe geçiyor. Bitcoin (BTC)’in 55.000 dolar seviyesinin üzerindeki ani hareketi, yükselişi başlatmış gibi görünüyor. Kripto para biriminin fiyatı, altta yatan desteği test etmek için düşse bile, meme token’ları hala yükseliş sinyalleri veriyor. Bitcoin’in son patlaması ve protokole özel duyurularının yanı sıra, Elon Musk‘ın bir Shiba Inu köpek yavrusu resmini Twitter’da paylaşmasının ardından meme altcoin’lerde ralli başlamış gibi görünüyor.

CoinGecko’ya göre, Dogecoin (DOGE)’in yanı sıra en iyi 5 meme altcoin projesinden biri olan Shiba Inu (SHIB), geçen haftanın en iyi performansını sergiledi. Kripto para biriminin fiyatı 4 Ekim’de 0,00000700 dolardan %400 artarak 6 Ekim’de ayın en yüksek seviyesi olan 0,003529 dolara yükseldi. SHIB’nin fiyatındaki artış, token’ın arkasındaki ekosistemin, Uniswap’tan daha düşük değişim ücretleri sunduğunu iddia eden ShibaSwap borsasını ve token sahiplerinin likidite veya stake sağlayarak kazanç elde etmeleri için birden fazla yolu içerecek şekilde genişlemesiyle ortaya çıkıyor.

Dogecoin bir çıkışa hazırlanıyor

SHIB ayrıca, SHIB ile ilgilenen trader’lar için bol miktarda likidite ve ticaret hacmi sağlayan Coinbase ve Binance dahil olmak üzere çok sayıda büyük kripto para borsasında listelenen birkaç meme token’ından biri olmaktan da yararlanıyor. Shiba Inu topluluğu da protokolün Shiboshi NFT’sinin yaklaşan lansmanına artan bir ilgi gösteriyor. SHIB en büyük yüzde kazancı elde etmiş olabilir, ancak Dogecoin (DOGE), en geniş erişime ve 33,26 milyar dolarlık piyasa değerine sahip en iyi köpek temalı altcoin olmaya devam ediyor.

VORTECS tarafından elde edilen veriler, son fiyat artışından önce, 1 Ekim’de Dogecoin (DOGE) için yükseliş görünümü tespit etmeye başlıyor. VORTECS Skoru adı verilen bir teknik gösterge, piyasa duyarlılığı, işlem hacmi, son fiyat hareketleri ve Twitter etkinliği gibi veri noktalarının birleşiminden elde edilen geçmiş ve mevcut piyasa koşullarının algoritmik bir karşılaştırmasını sağlıyor. Aşağıdaki grafikte görüldüğü gibi, DOGE için VORTECS™ Skoru yeşil bölgeye tırmandı ve sonraki iki gün içinde fiyatın %26,7 artmasından yaklaşık 61 saat önce, 1 Ekim’de 74’e yükseldi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!