İşte Eylül’de Twitter’da En Çok Konuşulan Kripto Para

ICO Analytics tarafından elde edilen verilere göre, piyasa değerine açısından ilk 150 dijital varlık arasından Eylül ayında Twitter’da en çok tartışılan 20 kripto para birimi açıklandı. Listede oldukça popüler olan altcoin’lerin yanı sıra piyasada yeni olan altcoin’ler de bulunuyor. İşte söz konusu altcoin’ler…

ICO Analytics’e göre Eylül ayında Twitter’da en çok konuşulan altcoin’ler

Yeni çıkan kripto para birimlerinin analizini yapan araştırma platformu ICO Analytics’in geçtiğimiz günlerde bir rapor yayınladı. ICO Analytics raporundan elde edilen verilere göre piyasa değeri açısından en büyük ilk 150 dijital varlık arasından Eylül ayında Twitter’da en çok tartışılan 20 altcoin projesi açıklandı.

Platform tarafından ortaya konan verilere göre, piyasa değeri açısından en büyük ilk 150 kripto para birimi arasından Eylül ayında Twitter’da en çok tartışılan ilk 3 proje sırasıyla, yüzde 11 oranla Ethereum (ETH), yüzde 8,3 oranla Bitcoin (BTC), yüzde 5,8 oranla Solana (SOL). Dördüncü ve beşinci sırayı ise sırasıyla yüzde 5 ile Cardano (ADA) ve yüzde 4,7 oranla Binance Coin (BNB) alıyor.

Bu sıralamada ilk kez yer alan kripto para birimi Moonriver (MOVR) 10. sırada

ICO Analytics tarafından elde edilen verilere göre SHIBA INU (SHIB) yüzde 4,6 ile 6. olurken, Dogecoin (DOGE) yüzde 3,3 ile 7. sırayı alıyor. Diğer kripto para birimleri de bunları takiben yüzde 3,2 ile SAFEMOON, yüzde 2,4 ile Ripple (XRP), yüzde 2,4 ile Moonriver (MOVR), yüzde 2,3 ile Polkadot (DOT), yüzde 1,9 ile Elrond (EGLD), yüzde 1,7 oranla Tether (USDT), yüzde 1,7 ile Polygon (MATIC), yüzde 1,6’yla Terra (LUNA), yüzde 1,6 oranla Avalanche (AVAX), yüzde 1,5 ile PancakeSwap (CAKE), yüzde 1,5 oranla Fantom (FTM), yüzde 1,4 ile Kusama (KSM), yüzde 1,4 oran ile Chainlink (LINK) şeklinde sıralanıyor.

Yüzde 2,4 oranıyla listeye 10. sıradan giriş yapan altcoin Moonriver (MOVR) bu sıralamada ilk kez yer alıyor. Ethereum, Bitcoin ve Ripple geçen ayki sıralamasını korurken, Solana ve Fantom +7 yükselerek Twitter’da en çok tartışılan kripto para birimleri arasında yerini alıyor. Bununla birlikte PancakeSwap ise bu ay -9’la bir düşüş yaşadı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!