Popüler Bitcoin Analisti Açıkladı: Bu Seviye Oldukça Kritik!

Popüler Bitcoin (BTC) analisti Peter Brandt, yakın zamanlı açıklamalarında Bitcoin’in düşüşünü yorumladı ve kritik destek seviyesini açıkladı! İşte detaylar…

Popüler analist Peter Brandt, Bitcoin için kritik destek seviyesini açıkladı

Kripto paranın hızlı ve çoğu zaman öngörülemez dünyasında, bir kişinin görüşleri piyasa duyarlılığı ve yönü üzerindeki potansiyel etkileri nedeniyle sürekli olarak dikkat çekiyor. Ünlü bir Bitcoin analisti ve profesyonel bir yatırımcı olan Peter Brandt, Bitcoin için önemli destek seviyesi hakkındaki son tweet’iyle kripto topluluğunda bir kez daha şok dalgaları yarattı. Teknik analiz kullanarak yaptığı isabetli tahminlerle ün kazanan Brandt, kripto para piyasasının mevcut durumuna ilişkin bakış açısını paylaşmak için Twitter’a girdi. Söz konusu tweet, Bitcoin için 24.800 dolar fiyat seviyesini, kripto para biriminin yörüngesini belirlemenin anahtarını elinde tutan ana destek seviyesi olarak vurguladı. Popüler analistin sözleri şu şekilde:

Bitcoin’deki düşüş bir kez daha altta yatan ters H&S üzerindeki boyun çizgisini yeniden test ediyor. 24.800’ün (bir önceki yeniden testin en düşük seviyesi) altında bir kapanış günlük ve haftalık grafiklere zarar verecektir. Ama hey, ben ne bilirim ki? Ben sadece grafik çizen bir boomer’ım.

Bu ifade, finansal piyasaların doğasında var olan belirsizlikleri ve grafik analizindeki kapsamlı deneyimine ve başarısına rağmen yanılma olasılığını kabul ettiği için Brandt’ın alametifarikası olan alçakgönüllülüğünü özetledi. Bununla beraber Brandt’ın analizi 24.800 dolarlık kritik destek seviyesinde durmadı. Tahmini, bu seviyeden yana doğru bir hareketin nihayetinde bir bozulmaya yol açabileceğini ve fiyatın düşmesine yönelik tahminiyle uyumlu olabileceğini belirtti.

Daha önce yaptığı tahminlerle ön plana çıkmıştı

Brandt’ın grafik analizi kripto topluluğunun dikkatini ilk kez çekmiyor. Ünlü analist teknik analiz becerilerini kullanarak hem 2018 hem de 2022 ayı piyasalarını doğru bir şekilde tahmin etmesiyle geniş çapta tanınmıştı. Bu sicili ona, piyasanın gelecekteki yönü hakkındaki görüşlerini merakla bekleyen yatırımcılar ve meraklılardan oluşan sadık bir takipçi kitlesi kazandırdı.

Brandt’ın kripto para dünyası üzerindeki etkisi yadsınamaz olsa da, kendisi sık sık büyük ölçekte sınırlı bir perspektife sahip olduğunun altını çiziyor. Daha sonra attığı bir tweet’te bu temayı şu sözlerle pekiştirdi; “Ben ne bilirim ki? Ben sadece grafik çizen yaşlı bir adamım.” Özetlemek gerekirse, popüler analist uzun bir süredir Bitcoin yatırımcıları tarafından yakından takip ediliyor. Son olarak yaptığı kritik analizle beraber destek seviyesini 24.800 dolar olarak açıkladı. Kriptoarena.com olarak aktardığımız üzere anlık olarak BTC, 25.929 dolardan işlem görüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!