Popüler Analist Bu Altcoin İçin Ralli Tarihini Açıkladı! İşte Detaylar

Kriptoarena.com olarak aktardığımız üzere kripto para piyasası son 24 saatlik süreç içerisinde Fed faiz oranlarının açıklanmasıyla beraber düşüşe geçti. Bitcoin 25 bin dolar seviyesinin altına düşerken, birçok altcoin’de onunla beraber düşüşe geçti fakat popüler kripto para analisti Nicholas Merten, altcoin Dogecoin (DOGE) için yolun farklı olabileceğini aktarıyor! İşte detaylar…

Altcoin analisti DOGE için tarih verdi: 2024!

Kripto para piyasasının yakından tanıdığı kripto para analisti Nicholas Merten, YouTube üzerinden 500 bini aşkın takipçisine yaptığı açıklamalarda Dogecoin (DOGE) için yükselişe işaret ediyor. Ünlü analist, DOGE’nin yükselişinin 2024’ün başlarında veya yıl sonuna kadar gerçekleşebileceğini ve büyük bir ralliyle sonuçlanacağını açıklıyor. DataDash sunucusu Nicholas Merten’e göre akıllı paranın DOGE gibi altcoinleri çok düşük bir fiyata geldiklerinde biriktirme eğiliminde olduğunu söylüyor. Merten’e göre, Dogecoin tüm zamanların en yüksek seviyesinden yaklaşık %95 oranında düştüğünde, akıllı para DOGE birikimi yapmaya başlayacak ve bu uzun süreli birikim sonucu DOGE fiyatı yükselişe geçecek. Uzmanın sözleri şu şekilde:

Akıllı para ve birikimciler, bu önceki indirim aralıklarına bakıyor ve bu aralıklar etrafında pozisyonlar oluşturmak istiyorlar. Genel olarak konuşursak, muhtemelen %95 civarında, bu aralıkta bir yerde olacağımızı düşünüyorum… Kilit nokta, yukarıdan aşağıya doğru bu iki düşüş yüzdesi arasındaki sepetin etrafındaki bu aralıkların bazılarında kripto varlıklarının birikmesini aramamdır.

Bir diğer yandan DOGE tüm zamanların en yüksek seviyesinden yalnızca %91 oranında düşerken Merten, köpek temalı memecoin’in yukarı yönlü bir ralliyi tetiklemeden önce başka büyük düşüşler yaşayabileceği konusunda uyarıyor. Bu yüzden yatırımcılara yakın zamanlı bir düşüşe karşı temkinli olmalarını öneriyor. Uzman isim sözlerinde düşüşlerin ATH seviyesinden yüzde 95’lik kısma kadar devam edebileceği yönünde uyarılarda bulunurken, bu noktadan sonrası için ralliye işaret ediyor. Uzman isim bu sürecin devam etmesiyle beraber 2023’ün sonu yada 2024’ün ilk aylarına kadar sabırlı olunmasını aktarırken, ana hedefin yüzde düşüş hedefi olmasını öneriyor.

DOGE fiyat durumu

Anlık olarak popüler altcoin DOGE, 0,060681 dolardan işlem görüyor ve kripto para piyasasının düşüşüyle beraber düşüşe geçti. Son 24 saatlik süreç içerisinde yüzde 2 düşen popüler memecoin, son bir haftalık süreçte toplamda, yüzde 10 düşüş yaşadı. Popüler memecoin’in piyasa değeri ise hala diğer meme coin projelerinin önünde yer alıyor ve 8 milyar dolar seviyelerinde bulunuyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!