Popüler Analist Açıkladı: Bitcoin Uçuşa Geçebilir!

Kripto para piyasasının önde gelen analistlerinden Michael Van de Poppe, yakın zamanda yaptığı açıklamalarla beraber Bitcoin (BTC) için yükselişe işaret etti. Popüler kripto para analisti uzun bir süredir Bitcoin için yükseliş yönlü açıklamalarda bulunuyor ve BTC için bir yükselişe inanıyor! İşte detaylar…

Michael Van de Poppe Açıkladı: Bitcoin yüzde 70 değerlenebilir

Kripto analisti Michaël van de Poppe, Bitcoin’in (BTC) 2015’tekine benzer bir hareketle %70’in üzerinde yükselebileceğini söylüyor. Van de Poppe, 162.000 YouTube abonesine, Bitcoin’in 2016 Halving olayından önce büyük bir yukarı yönlü hareketten önce sürekli bir ticaret aralığında kaldığı 2015’teki bir modeli tekrarlıyor olabileceğini söylüyor. Her dört yılda bir gerçekleşen bir sonraki yarılanma olayı, madencilerin ödüllerinin yarıya indirileceği Nisan 2024’te bekleniyor. Uzmanın aktardığı sözler şu şekilde:

Güzel bir aralık oluşturduğumuzu görebilirsiniz, bu da 2015’te tanık olduğumuz fiyat hareketine çok benzediği anlamına geliyor. Oraya gidelim. Burada yani 2015’te uzun bir süre boyunca yatay hareket eden bir aralık oluşturmuştuk ve yarılanma öncesi koşu gerçekleşene kadar bunu kıramamıştık.

Yatırımcı şu anda destek görevi gördüğünü söylediği 200 haftalık üstel hareketli ortalamayı (EMA) yakından takip ettiğini söylüyor. Bitcoin’in piyasa düzeltmesinin sona erdiğini ve kral kriptonun şimdi yüksek aralıkları yeniden test edeceğini ve bunun da mevcut değerinden %70 daha fazla yükselmesine neden olabileceğini öne sürüyor.

Bitcoin’in 45.000 dolara kadar yükselmesi beni şaşırtmazdı. Buradaki durum büyük olasılıkla bu…
EMA’nın 200 haftalık seviyesini tekrar test etme şansımız nispeten düşük. Dolayısıyla, birkaç önemli seviyenin üzerinde kalırsak, yukarı yönlü ivmeyi sürdüreceğimizi düşünüyorum.

Bitcoin fiyat durumu

Kriptoarena.com olarak daha önce aktardığımız üzere Michael Van de Poppe uzun bir süredir kripto para piyasasının yakından takip ettiği bir kripto para analisti olarak karşımıza çıkıyor. Son olarak yaptığı açıklamalarda BTC’ye dikkat çeken isim, bir yükselişe inanıyor. Öte yandan BTC, son 24 saatlik süreçte değer kaybetmedi. Bununla beraber anlık olarak 26.456,18 dolardan işlem gören popüler kripto için piyasa değeri ise 515.584.020.935 dolar seviyelerinde bulunuyor.

Uzun süredir lider kripto para biriminde yaşanan düşüşler birçok kripto para yatırımcısının dikkatini çekiyor. Özellikle BTC’nin sergilediği dalgalı duruş, birçok kripto para analistinin yatırımcılara dikkatli olunması yönünde çağrı yapmasına sebebiyet verdi. Bununla beraber yatırımcılar ise piyasaya karşı endişeli görünse de uzmanlar yükselişe işaret ediyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!