Popüler Analist 3 Altcoin İçin Ciddi Yükseliş Bekliyor!

Popüler bir kripto analisti ve trader, piyasaların son haftalarda sert bir düzeltme yaşamasının ardından 2022 yılına dair çarpıcı bir değerlendirme yaptı. Yeni bir strateji oturumunda Michaël van de Poppe, 156 bin YouTube abonesine, gelecek yıl büyük çıkış potansiyeline sahip üç altcoin projesini takip ettiğini söyledi.

ATOM, hangi seviyelere tırmanabilir?

Trader, merkeziyetsiz paralel Blockchain ağı Cosmos’tan (ATOM) başlayarak, değerinin düşük olduğuna inandığı altcoin projeleri ile portföyünü oluşturduğunu söylüyor. Analist, “Listemdeki ilk altcoin, şu anda fiyat hareketinde güç gösteren ancak dikkate değer bazı döngüler gören ATOM. Bu durumda, 2021’in başında güzel bir ralli geçirdik. Kritik seviyelerin yeniden test edilmesine yol açan bir sert düzeltme yaşadık. Mevcut fiyat hareketine baktığımızda, güzel bir fiyat hareketi de geçirdik. Yaşanan konsolidasyon sürecinden sonra, fiyatın tekrar ivme kazanmasını bekliyorum.” açıklamasını yaptı.
 
ATOM’un fiyat hareketini izleyen Van de Poppe, 1.618 Fibonacci uzantısını, 60 dolara ve muhtemelen 100 dolara kadar çıkmayı planlarken belirtiyor. Tarder, “Şansımız şu ki, yukarı doğru ilk seferde 1.618 Fibonacci’ye doğru yeni bir ralli ile karşılaşacağız ve bu bizi 60 dolara götürebilir. Ancak, tüm hamleyi daha önce kullanırsak, bu bizi 67 dolara, hatta bir sonraki 100 dolara götğren sonraki hamleye getirebilir.” ifadesini kullandı. Altcoin Cosmos şu anda yükseliyor, ATOM’un fiyatı gün içinde yüzde 21.3 arttı ve 27.96 dolardan işlem görüyor.

Ön plana çıkan 2 altcoin: CRV ve SUSHI

Sıradaki altcoin ise  merkeziyetsiz borsa (DEX) ve otomatik piyasa yapıcı protokolü Curve DAO Token (CRV). Analist, altcoin’in gelecekteki fiyat hareketi hakkında heyecanlanmak için bir neden olarak daha yüksek dipleri ve daha yüksek zirveleri gösteriyor. Poppe, “Zaten büyük bir ralliden sonra güzel bir yeniden teste tanık olduğumuz gerçeği göz önüne alındığında, [CRV] şu anda büyük bir yükselişe doğru ilerliyor. Sürekli olarak daha yüksek dipler, daha yüksek zirveler yapıyoruz, bu da bize Curve için fiyat keşfine ivme kazandıracağımız sonucunu getirebilir.” açıklamasını yaptı. Altcoin, CRV de bugün yükselişte ve an itibariyle yüzde 17,2 artarak 5,09 dolara yükseldi.
Kripto para analisti, Ethereum tabanlı DEX SushiSwap’ın yerel tokeni olan SUSHI’ye bakarak altcoin listesini tamamlıyor. Van de Poppe, SUSHI’nin fiyatının yüzde 80 oranında sert düştüğünü gördükten sonra yeni bir ralliye hazırlanıyor olabilir. Analist, “Şu anda SUSHI için güzel bir yeniden testle karşı karşıyayız. Bence bu seviyenin üzerine çıktığı an (4.64 dolar ila 6.19 dolar aralığı) gerçek tetikleyici 6.25 dolar ila 7 dolar olacaktır. Bence bu 7,35 dolar seviyesinde kırılırsa, aslında SUSHI söz konusu olduğunda yeni bir genişleme göreceğiz.” ifadesini kullandı. SushiSwap’ın fiyatı da şu anda yeşil renkte ve altcoin günde yaklaşık yüzde 9 artışla 5.93 dolara yükseldi. Daha fazla altcoin haberi için, Kriptoarena.com adresini takip edebilirsiniz.
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!