Araştırma: Trader’lar Ethereum ve 2 Altcoin İçin İyimserliğini Koruyor!

Traderların haftalık anketlerini kullanan otonom bir bot; Bitcoin (BTC), Ethereum ETH), Solana (SOL) ve iki oyun altcoin projesine yönelik bir yükseliş eğilimi olduğunu gösteriyor.

Bir numaralı altcoin Ethereum

Real Vision Bot, finansal içerik platformu Real Vision hayranlarından sinyaller ve trader duyarlılığı elde etmenin bir yolu olarak nicel analist ve riskten korunma fonu CEO’su Mortiz Seibert tarafından ortaklaşa geliştirildi. Real Vision’a göre, bot, yalnızca trader anketlerine dayanarak, Bitcoin ve en iyi 19 altcoin projesinden oluşan toplam sepeti yüzde 20’den fazla geliri sağlayarak geride bıraktığı için şaşırtıcı bir rekora sahip.

Bu hafta, anketin sonuçları, yatırımcıların çoğunlukla lider altcoin Etherum (ETH) ağırlıklı portföyü tercih ettiğini ve katılımcıların yüzde 84’ünün ETH’yi bir numaralı coin olarak seçtiğini gösteriyor. Ethereum son 24 saatte yüzde 4,31’lik bir çıkış yakaladı ve fiyatı şuan 3.790 dolar seviyelerinde işlem görüyor.  İkinci sırada akıllı sözleşme platformu Solana (SOL), ardından lider kripto para Bitcoin (BTC) ve Ethereum ölçeklendirme çözümü Polygon (MATIC) geliyor.

Seibert: Real Vision Bot’u kolektif fikir olarak tanımlıyor

Beşinci sırada sanal gerçeklik oyun platformu Decentraland (MANA) yer aldı ve traderların yüzde 43’ü MANA token’a fazlasıyla yatırım yapmayı tercih etti. Real Vision Bot’un ilk 10’unda yer alan bir diğer altcoin, Enjin ekosistemindeki NFT’ler için utility tokenı olan Enjin Coin’dir (ENJ). Listede ayrıca Terra (LUNA), Polkadot (DOT), Chiliz (CHZ), Fantom (FTM), Chainlink (LINK) ve Avalanche (AVAX) yer aldı.

Real Vision Bot’un anketlerine katılanların, oy vermek için söz konusu altcoin projesine sahip olmaları gerekmez. Botun ortak yaratıcısı Moritz Seibert, Real Vision ile yaptığı röportajda, onu kripto ekosistemindeki diğer varlıkları yenebilen bir “kolektif fikir” olarak tanımlayarak şunları söyledi:

Bu bot gerçekten büyüleyici çünkü bir araştırma projesi olarak başladı, burada haftalık anketlere dayalı kağıt portföyleri çalıştırmak için bir Real Vision Exchange ile ilişkilendirdik. Burada öğrenmek istediğimiz şey, bunu yapabilecek bir Real Vision topluluk zihninin olup olmadığıydı. Bot tarafından yönetilen Bitcoin ve altcoin portföyü, uzmanların ve piyasanın çok ötesinde bir durumda.

Kriptoarena.com olarak daha önce bildirdiğimiz gibi, kripto para piyasasında yatırım yapmayı düşünüyorsanız, dikkatli bir araştırma yapmanızı ve risklerden kaçınmanızı tavsiye ederiz. Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!