Polkadot Fiyatı Yükseliş Sinyali Veriyor!

Polkadot (DOT) fiyatı Pazartesi günü sağlam bir yükseliş gücü gösteriyor. Parachain tokeni 6.44 dolardan işlem görüyor ve yeşil renkteki en iyi 100 kripto para birimi arasında yer almayı başarıyor. Hacim kendi lehine yükselmeye devam ederse, DOT fiyatı günlük grafikte düşen bir kama modelinin üzerinde bir kırılma gerçekleştirecek. İşte ayrıntılar…

Tether (USDT), Polkadot blockchain’inde para basmaya başladı

Polkadot (DOT) fiyatındaki yukarı doğru hareket, Tether’in protokolündeki lansmanına geç bir tepki vermesinden kaynaklanmış olabilir. Kriptoarena.com olarak bildirdiğimiz gibi; Önde gelen stablecoin ağı 23 Eylül’de USDT’nin Polkadot blockchain’inde basılabilir olduğunu duyurdu. Paolo Ardoino, Twitter üzerinden “Polkadot bu yıl bir büyüme ve evrim yörüngesinde ve Tether’in eklenmesinin gelişmeye devam etmesine yardımcı olmak için gerekli olacağına inanıyoruz” dedi. Polkadot fiyatı, duyurunun yapıldığı gün haberlere olumlu yanıt vermeye başladı ve yükselen bir mum yarattı.

6.62 dolar seviyelerindeki direnç, yatırımcılar erken kar elde ederken yükseliş trendini kısıtladı. DOT fiyatı, Pazartesi günü başka bir boğayı içine çeken mumda kırılmadan önce 6.00 dolardan önceki desteğine geriledi. Günlük grafikte düşen kama formasyonu olgunlaşırsa, Polkadot önemli bir kavşağa yaklaşıyor olabilir. Düşen takozlar, genellikle yukarı doğru önemli bir trendin tersine dönmesine yol açan yükseliş formasyonlarıdır.

DOT bu seviyeleri geçersiz kılması durumunda yükseliş hareketliliği geçersiz olabilir

Yatırımcılar, Polkadot fiyatı, kamanın üst trend çizgisinin üzerine çıkana kadar, 8.12 dolara olası yaklaşık yüzde 27.33’lük kırılmanın onaylanmadığını hatırlamalıdır. OBV (On Balance Volume) göstergesi, artan yükseliş etkisini doğrular. OBV yükseliş eğiliminde olduğu sürece, Polkadot fiyatı yükselmeye devam edecek. Stokastik osilatör aşırı satım bölgesinden (30,00 – 0,00) yükselirken yükseliş analizine güven katıyor.

 

Ek olarak, yakın zamanda kurulan bir pozitif farklılık, Polkadot fiyatı için iyimser bir sonuç beslemeye devam edebilir. 50 günlük SMA (Basit Hareketli Ortalama – kırmızı), uzun vadeli 100 günlük SMA’nın (mavi) altına düşerse DOT’un yeni yükseliş trendini geçersiz kılabilir. Desteğin 6.00 dolar seviyelerinde olması bekleniyor ve daha fazla kaybı önlemek için ne pahasına olursa olsun savunulması gerekiyor. 4 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirdiği ATH’si olan 54,98 dolar fiyat seviyesinden yaklaşık yüzde 88 düşüş yaşadı. DOT son 1 yıl içerisinde yüzde 78.4 düşüş yaşarken, geçtiğimiz 7 günlük süreçte de yüzde 0.8 oranında yükseliş gördü. Güncel duruma baktığımızda ise DOT fiyatı, şuanda son 24 saatte yüzde 4.4 oranında yükselişte  ve 6,50 dolar seviyesinden işlem görmeye devam ediyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!