Nvidia CEO’su Ethereum (ETH)’un Neden Bitcoin’i Geçebileceğini Açıkladı

Kaliforniya merkezli bir teknoloji şirketi olan Nvidia’nın CEO’su Jensen Huang, CNBC ile yaptığı son röportajda, Ethereum Proof-of-Stake (POS), Blockchain ve lider altcoin‘in geleceği hakkında düşüncelerini paylaştı.

Ethereum ağı yatırımcılara güven veriyor

Huang, Ethereum ağının mevcut itibarı sayesinde, birçok insanın sistemi meşru, oturmuş ve güvenilir bir ağ olarak gördüğüne inanıyor. CEO şunları söyledi:

Şu anda, birçok insan DeFi ve diğer faktörler için buna güveniyor. Bu, Proof-of-Stake’in gelmesi için harika bir zaman. POS konusunda heyecanlı mıyım? Kesinlikle Evet! Ethereum’a olan talebin o kadar yüksek bir seviyeye ulaştığına inanıyorum ki, şu anda ETH’nin lider kripto para birimi Bitcoin’i geride bırakabileceğine dair raporlar ortaya çıkmaya başladı.

Geçiş aşaması, sarmal ücretleri tutmak için çok önemli olan ve özellikle kitleler için Ethereum’un daha geniş bir şekilde benimsenmesi için geçerli olan Ethereum 2.0’a geçiş gibi yeni Ethereum protokollerini görecek. Huang şunları ekledi:

Artık Ethereum’un değerine değer katacağı belli. Bu işlemlerin gerçekleştirilebileceği çok daha hızlı bir sistem  var ve bunun üzerinde çalışan harika bir ekip ve mükemmel bir topluluk olduğu için Ethereum değerli olacak.

Ağ güncellemesi önemli bir faktör

Ethereum 2.0’a yönelik daha önemli bir hareketin parçası olan EIP-1559 olarak bilinen Ethereum güncellemesi, ağın mevcut işlem ücreti sisteminin revize edildiğini görecek. Kullanıcılar, ağın bakımını yapan madencilere değil, ağın kendisine bir ücret gönderiyor.

 

Söz konusu ücretler daha sonra yakılacak ve kripto para birimi topluluğu arasında başlı başına tartışmalı bir konu olan genel eter arzını azaltacak. Bu arada, bir süre yeni coin çıkarılacak. Bu nedenle Huang’ın firması CMP adında yeni bir ürün yarattı. Bu yeni ürün, profesyonel kripto para madenciliği için tasarlandı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Comments (1)
Add Comment