Usta Analist: 2 Altcoin Boğa Döngüsüne Girmeye Hazırlanıyor!

Popüler Bir kripto para stratejisti ve analist, pek dikkat çekmeyen iki küçük altcoin’i yakından takip ederken, piyasalarda devam eden düzeltmenin ortasında “dipten almaya” hazırlandığını söylüyor. Crypto Messiah olarak bilinen analist, 132 bin takipçisine kripto para piyasası düzeltme yaşarken bu altcoin’lerin boğa döngüsüne gireceğine inanıyor. Analist, Bitcoin‘in dominansı düşerken, altcoin sezonunun yaklaşabileceğinede dikkat çekiyor.

Alpha ve ROOK boğa koşusuna başlayacak

Analistin listesindeki ilk altcoin, Alpha Finance (ALPHA), Ethereum ağı dışındaki ürünlerin sınırlı mevcudiyetini ve merkeziyetsiz borsalardaki (DEX’ler) likidite eksikliğini ele almayı amaçlayan bir DeFi ürünleri ekosistemidir. An itibariyle, ALPHA CoinGecko’ya göre 0,58 dolardan işlem görüyor.

Analistin listesindeki ikinci kripto para birimi, KeeperDAO (ROOK), akıllı sözleşmeye dayalı çözümlerin pazarlarına likidite sağlayan merkeziyetsiz bir organizasyondur. An itibariyle, ROOK CoinGecko’ya göre 148.67 dolardan işlem görüyor.

Analist: El Salvador domino etkisi yaratacak

Bitcoin’e gelince, Analist hala lider kripto para biriminde yükselişte görünüyor. Geçen hafta, Delta-Fi adlı podcast programının bir bölümünde analist, El Salvador’un büyük bir küresel Bitcoin benimseme eğilimine giren ilk domino taşı olacağını iddia etti ve şunları ekledi:

Haklarından mahrum bırakılmış birçok ulustan oluşan bir dizi ülke domino etkisiyle Bitcoin’i ulusal para birimi ilan edecek ve belki de ABD dolarına olan bağımlılığını azaltmak isteyen diğer ülkeler de buna katılacak. İnsanlar, Ülkeleri için manipüle edilemeyen, kontrol edilemeyen bir para birimi ile yaşamak istiyor…

Bu biraz ilginç bir durum çünkü IMF’nin (Uluslararası Para Fonu) yakında El Salvador başkanıyla görüşeceğini duydum ve bundan mutlu olmalarının hiçbir yolu yok. İşin olumlu tarafı, bu, dünya çapında domino etkisi yaratabilir. El Salvador’un GSYİH’sinin (gayri safi yurtiçi hasıla) Dogecoin’in (DOGE) piyasa değeri ile hemen hemen aynı olduğunu anlıyorum, ancak aynı zamanda bunun gerçekleşmiş olması çok büyük ve haklarından mahrum bırakılan diğer ülkeler de bu modeli takip ediyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!