Ünlü Kripto Milyarderi Altcoin Portföyünü Açıkladı!

Ünlü kripto para milyarderi Mark Cuban, kripto para piyasaları ilerleyip yükseliş belirtileri göstermeye devam ederken, en son altcoin seçimlerini ortaya koyuyor. Verdiği bir  röportajda, Shark Tank yatırımcısı , Aaron ve Austin Arnold’a, portföyündeki Bored Ape Yacht Club (BAYC)’nin altcoin projesi ApeCoin ( APE ) de dahil olmak üzere yaklaşık 6 düşük değerli kripto para birimini izlediğini söyledi. Kriptoarena.com olarak da bildirdiğimiz gibi, altcoin piyasalarındaki toparlanma sürüyor. İşte detaylar…

İşte ünlü kripto para milyarderinin portföyündeki altcoin projeleri

Milyarderin listesinin ilk sırasında Klima DAO (KLIMA) var. Klima DAO, kullanıcıların KLIMA token aracılığıyla karbon piyasasına katılmalarını sağlamak için tasarlanmış bir projedir. Projenin web sitesine göre, bir KLIMA, protokolün hazinesinde kilitli en az bir ton tokenize edilmiş doğrulanmış karbon ofsetiyle destekleniyor. Cuban, karbon kredisi elde etmeye çalışırken dahil olan karmaşık süreci ilişkilendirmeye devam ederek, şunları söyledi:

Şu anda bir KLIMA token satın almak… ve onu yakmak ve hazineyi geri almak ve bunu bir mahsup olarak almak… hazinelerinden çıkarıyorum, sonra yakıyorum, X ton karbonu mahsup ettim.

Ayrıca yatırımcının listesinde, birincil amacı hem geliştiriciler hem de günlük kullanıcılar için çeşitli blockchain’lerde uygulamalarıyla etkileşimi basitleştirmek olan Blocto ( BLT ) var. Cuban’ın listesindeki bir diğer altcoin ise kapsamlı bir çapraz zincir platformunda marj ticareti, türevler ve diğer hizmetler sunan merkeziyetsiz bir borsa olan Injective ( INJ ) var. Kripto para milayerderi Marc Cuban INJ’nin gerçek bir fırsat olduğunu belirtti ve şunları söyledi:

Hala Injective’ı seviyorum. Ben hala kalıcıların gerçek bir fırsatı olduğunu düşünüyorum. Bu kolay bir iş değil ama bir şansları var.

Cuban, bu kripto para birimlerine de ilgi gösteriyor

Cuban ayrıca Alethea Artificial Liquid Intelligence Token ( ALI )’ye olan ilgisinden de bahsetti. ALI, zeka seviyesini yükseltmek için eğitilebilen, iNFT olarak adlandırılan akıllı bir NFT’nin benzersiz önerisiyle bilim kurgu görsellerini ve kavramlarını metaverse getirmek için tasarlanmıştır. Cuban ALI için şunları söyledi:

ALI, yapay zekayı NFT’lere entegre etmeye başlayabilirseniz, farklı özelliklere sahip bazı ‘sanal insanlar’ yaratabilirsiniz. Bu ve benzersiz uygulamalarla biraz eğlenebilirsiniz.

Son olarak Cuban, kullanıcı verilerini toplamayı ve bunlardan para kazanmayı amaçlayan Ocean Protocol’ü ( OCEAN ) da takip ettiğini söylüyor ve şunları bildiriyor:

OCEAN, verileri paketlemek, satın almak ve yeniden satmak için, böylece verileri oluşturan kişilere sürekli ödüller var. İstediğim kadar iyi performans göstermediler, ama konsept bu.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!