Mike Novogratz’dan Heyecanlandıran Terra (LUNA) Tahmini: Hazır olun

Kripto para destekli dijital banka Galaxy Digital’in CEO’su, altcoin Terra (LUNA) 100 dolar seviyesine ulaştığında LUNA dövmesi yaptırmayı planlıyor. Ünlü CEO bunun için LUNA’nın tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığı anı bekliyor. Terra (LUNA)’nın yılın son haftasında 100 dolara çıkmasını bekleyen Novo (CoinMarketCap verilerine göre, yazım sırasında token neredeyse 95 dolar seviyesinden işlem görüyor), ilkbahardan beri yaptırmak istediği LUNA dövmesini yaptırmaya kararlı görünüyor. İki saat önce, Terra (LUNA) 95 doların üzerinde tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Mike Novogratz’ın LUNA dövmesi hikayesi

Eylül ayının sonlarında, eski Goldman Sachs varlık yöneticisi ve Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz, “Next with Novo” podcast’lerinin yeni bir bölümünü yayınladı. Konuk, Terra CEO’su Do Kwon’du. Novo’nun Bitcoin ve Ethereum dışında LUNA hayranı olduğu biliniyor. Twitter üzerinden paylaşımda bulunan Novogratz, Kwon’un hikayesinden etkilendi ve LUNA konusunda daha da iyimser bakmaya başladı. 26 Mart’ta Novo, token ilk 100 dolara ulaştığında bir LUNA dövmesi yaptıracağını paylaştığı tweet’te belirtti.

Ünlü CEO takipçileri için bir Twitter anketi başlattı ve ankete katılanların yüzde 79’undan fazlası bu fiyat artışının bu yıl olacağı yönünde oy kullandı. Eylül ayında Novogratz bir dövme seçtiğini tweet’ledi (o zamanlar kripto para birimi Terra (LUNA) 33 dolardan işlem görüyordu). LUNA, bir gecede neredeyse yüzde 16 oranındaki büyümenin ardından 94,80 dolardan el değiştiriyordu. Bunun üzerine bir Twitter kullanıcısı Novo’ya dövme yaptırma sözünü hatırlattı. Hala kripto paranın yılın son haftasında 100 dolara yükselmesi ihtimalinin olasılık dahilinde olduğuna inanan Novo, bu çılgınlığa katılmanın daha iyi olacağını tweet’ledi.

Terra (LUNA) Aralık’ta tüm zamanların en yüksek seviyesine sıçradı

Eylül ayından bu yana, Terra (LUNA) 40 dolar civarında işlem görüyor, bazen 50 dolar seviyesine yükseliyor ve bazen 25 dolar veya 36 dolar seviyesine düşüyor.

Bununla birlikte, Kasım ayının son günlerinde, 40 dolarlık alandan 1 Aralık’ta 64 dolara yükselen kripto para büyük bir fiyat hareketi gösteriyor. Şimdiye kadar, yeni bir ATH’ye ulaşan token, 95 doların üzerine çıktı. Terra (LUNA) ve  kripto para piyasası ile ilgili daha fazla güncel haber için lütfen Kriptoarena.com adresini ziyaret ediniz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!