Analist: Metaverse ve NFT Odaklı Bu Altcoin’ler 100X Yapabilir!

Geniş kitleler tarafından yakından takip edilen kripto para analisti Joe Parys metaverse ve NFT ekosistemine dahil olan 3 kripto para biriminin 100 kat artış yaşayabileceğini düşünüyor. Kriptoarena.com olarak analistin yükseliş öngördüğü bu altcoin’leri inceliyoruz.

Verve (VERVE)

Popüler analist Joe Parys’e göre büyük artış kaydedebilecek ilk kripto para birimi Verve (VERVE) oluyor. Velas Blockchain’i tarafından desteklenen Verve, kullanıcıya ait bir dijital eğlence paketi ile yeni nesil içerik oluşturucuları, yayıncıları ve izleyicileri güçlendirmeyi amaçlıyor. Bunların yanı sıra Verve, meta VPAD’in ilk tasarım projesi olarak da biliniyor. Etkileşimli bir içerik akış projesi olması hedeflenen Verve’de izle kazan temelli bir sistem olacağı belirtiliyor. Metaverse odaklı bu altcoin’in geliştiricileri, kullanıcılar sevdikleri içerikleri izlerken aynı zamanda ödüllendirmeyi hedefliyor. Ayrıca kullanıcılar kazanç elde etmek için yayınlar da yapabiliyor. Analist Joe Parys herhangi bir doğrulama adımının ve minimum giriş barajının olmamasının bu projenin dikkat çeken yönlerinden biri olduğunu düşünüyor.

Metaverse altcoin AstroSwap (ASTRO)

Popüler analist Joe Parys’in radarında 100 kat artış yaşayabileceğini düşündüğü ikinci altcoin olan Astro (ASTRO) yer alıyor. Analiste göre Cardano ağı üzerinde çalışan proje bir DEX olarak bilinen bu proje merkezi olmayan borsa (DEX) konusunda çığır açıcı bir niteliğe sahip görünüyor. Projenin kullanıcıları ASTRO token’larını stake edebiliyor olmalarının yanı sıra yüksek APY’den de faydalanabiliyorlar. Parys, APY’nin bu kadar yüksek olmasının nedenini, son birkaç gün içinde çok fazla işlem hacminin olması ile açıklıyor. Dolayısıyla analiste göre bu durum giderek daha fazla insanın metaverse odaklı bir altcoin olan ASTRO’ya yatırım yaptığını gösteriyor.

Pax World (PAXW)

Analist Parys son olarak altcoin projesi Pax World (PAXW)’ün 100 kat artış kaydedebileceğini düşünüyor. Proje, kullanıcılarına dijital bir dünya sağlarken aynı zamanda NFT işlemleri yapabilmelerine de olanak sağlıyor. Böylece metaverse ve NFT odaklı bu altcoin’in kullanıcıları kişiselleştirilmiş alanlar tasarlayabilmelerinin yanı sıra herkesin dahil olabileceği dünyalar da yaratabiliyor. Pax Worl’ün token lansmanı yaklaşırken IDO tarihinin 24 Şubat olduğu duyuruldu. Analiste göre piyasada bilinen pek çok kişi ve şirket tarafından benimsenen bu kripto para birimi büyük fiyat artışını çok yakın bir zamanda elde edebilecek gibi görünüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!