Bu Popüler Metaverse Coin İçin Tehlike Çanları Çalıyor! Neden?

Kripto para piyasasının yakından takip edilen metaverse coin projelerinden biri olan Sandbox (SAND), yakın zamanlı hareketlerinde yeşil endeksler bassa da grafikler popüler metaverse coin için aynı şeyi söylemiyor. Popüler metaverse coin yakın zamanlı bir satış baskısıyla karşı karşıya gelebilir! Son balina işlemleri yatırımcıları endişelendirdi. İşte detaylar…

Veriler Metaverse Coin için satış baskısını ortaya koyuyor!

On-chain veri izleyicisi Arkham, Hashed CEO’su Simon Kim’in 30 Mayıs 2023’te 12 milyon dolar değerinde altcoin çıkardığını bildirdi. Yönetici, yaklaşık 10,64 milyon dolar değerinde 19,02 milyon Sandbox tokenini elinden çıkardı. Ayrıca işlemlerinde League of Kingdoms Arena (LOKA) ve Coin98’i (C98) de taşıdı. Veriler, Hashed CEO’sunun dünyanın en büyük kripto borsası Binance’e 10,52 milyon dolar değerinde SAND tokenı taşıdığını gösteriyor. Sandbox Blockchain’in Mayıs 2019’da Hashed liderliğindeki bir yatırım turunda 2,5 milyon dolar topladığını belirtmek de son derece önemli.

Bu hareket, Hashed yöneticisinin kâr elde etmek ve projeden çıkmak istediğini gösteriyor. Bu yüzden uzmanlara göre SAND, yakın zamanlı bir satış baskısıyla karşı karşıya gelebilir ve fiyat hareketi düşüş yönlü olabilir. CoinMarketCap’e göre Sandbox, piyasa değerine göre en büyük üçüncü metaverse coin. Canlı piyasa değeri 1,01 milyar dolar seviyelerinde bulunuyor. Uzun bir süredir birçok yatırımcıya ev sahipliği yapan SAND, geçtiğimiz haftadan bu yana birçok yatırımcıyı sevindirdi. Projenin günden güne büyüyerek yeni kullanıcılara ulaşması da onun ne kadar tercih edilen bir metaverse coin projesi olduğunu da ortaya koyuyor.

Sandbox fiyat durumu ve güncel olaylar

Kriptoarena.com olarak aktardığımız üzere metaverse coin SAND fiyatı, sürekli bir düşüşün ardından son 7 günde% 7’lik bir kazanç kaydetti. Fakat son 30 günlük verilere bakıldığında ise fiyat %8 oranında geriledi. Bununla beraber 24 saatlik işlem hacmi %15 düşerek 82,2 milyon dolar seviyelerine kadar geriledi. 1 milyar dolarlık piyasa değeriyle birçok yatırımcıyı ekosistemine çeken SAND, uzun bir süredir haberlerle çalkalanıyor. Özellikle geçtiğimiz hafta CEO’sunun hacklenmesi ile beraber Twitter’da yatırımcılarını endişelendiren Sandbox, bu durumu düzelterek yükseliş eğilimine girmişti.

Öte yandan en iyi metaverse projeleri son satışlardan sonra toparlanmayı başardı. Metaverse’in kümülatif piyasa değeri şu anda 13,77 milyar dolar civarında. 24 saatlik işlem hacmi ise %31 oranında düşerek 831 milyon  dolar seviyelerine geriledi. Bir diğer yandan hatırlatmak gerekirse geçtiğimiz yıllardan bu yana metaverse projeleri birçok yatırımcının dikkatini çekti ve birçok uzmana göre gelecekte önemli bir yere sahip.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!