Bu Meme Coin, Dünya Ekonomik Forumu’na Davet Edildi!

Popüler meme coin projesi Shiba Inu’nun (SHIB) arkasında yer alan baş geliştirici Shytoshi Kusama, Dünya Ekonomik Forumu’nun (WEF) küresel metaverse (MV) politikasında yer alıyor. Ayrıca popüler kripto para birimi projesiyle birlikte çalışmak istediklerini paylaştı.

Meme coin projesi WEF’e gidiyor

SHIB baş geliştiricisi Shytoshi Kusama, topluluğun Shiba Inu’nun WEF ile işbirliği yapmasıyla ilgili bir paylaşımda bulundu. Kusama, meme coin topluluğu üyelerine WEF ile işbirliği hakkında ankette oy kullanmalarını istedi. Şuana kadar yaklaşık 17.117 oy kullanıldı. Takipçilerin büyük çoğunluğu (şu anda yüzde 63.2’si) böyle bir işbirliğini onayladı.

Anketin ardından ise Kusama bir tweet daha paylaştı. Tweet’te, Shiba Inu geliştiricilerinin politika yapıcılarla masada olacağını belirtti. Ayrıca, teknoloji devi Meta’nın yanı sıra Decentraland gibi merkeziyetsiz kripto-yerli projelerin yanı sıra metaverse için küresel politikayı şekillendirmeye yardımcı olacağını öngörüyor.

Shiba Inu Metaverse yeni konseptini duyurdu

Kriptoarena.com olarak bildirdiğimiz gibi; Meme coin Shiba Inu, Şubat 2021 tarihinde “Shiba Lands”in piyasaya sunulmasıyla birlikte metaverse’e bir giriş yaptı. Kasım ayının başlamasıyla birlikte SHIB The Metaverse, Dunes adlı yeni bir sanat konseptinin tanıtımını yapmıştı. Geçtiğimiz ay ayrıca Shiba Inu yeni bir konsept paylaştı. Bitkilerin olmadığı ve büyük kayaların bulunduğu kuru bir alan olan çorak arazilerden ilham alındığı belirtilmektedir. SHIB ekibi bu tasarımın ilk “Kanyon” sanat konsepti olduğu belirtti ve takipçilerle paylaştı.

SHIB fazlasıyla dikkat çekici ve abartılı metaverse projesiyle oldukça ilgi gördü. Ayrıca topluluk, dikkat çeken meme coin’in daha da dikkat çekeceği düşünüyor. Shiba Inu, kandırmaca ve spekülasyonlarla dikkatleri üzerine çeken bir meme kripto para birimi olmadığını gösteriyor. Oldukça güçlü bir topluluğa sahip olan proje gün geçtikçe benimseniyor. SHIB ekibi, metaverse’u geliştirmek için Marvel ile çalışan görselleştirme şirketi The Third Floor (TTF) ile güçlerini birleştirdi.

SHIB güç kazanmaya devam ediyor

TTF ve SHIB’in ortaklığının ise neler getireceği merak ediliyor. Dünyaca ünlü çoğu firmanın ödeme seçenekleri arasına koyduğu SHIB, adından daha da söz ettireceğe benziyor. FTX krizinin ardından tüm kripto piyasası gibi meme coin’lerde darbe aldı. Önde gelen meme coin Dogecoin (DOGE) Twitter’ın Musk tarafından resmi olarak satın alınmasıyla yükselmişti. Ancak DOGE yeniden geriledi. SHIB fiyatı ise son 14 günde yüzde 11.2 geriledi. Şu anda ise yüzde 7.7 yükselişle 0,00000904 dolar seviyesinden işle görmeye devam ediyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!