Meme Altcoin Amazon’u Geçmeyi Başardı! İşte Ayrıntılar!

Floki Inu (FLOKI), yatırımcılar, trader’lar ve girişimciler arasında fikir paylaşımı için kullanılan bir sosyal medya platformu olan Stocktwits’te en çok trend olan varlık oldu ve Amazon’u geçmeyi başardı.

Floki Inu, emin adımlarla yoluna ilerliyor

Floki Inu, platformda zirveye ulaşmadan önce, Amazon (NASDAQ: AMZN) ve Snap Inc.’in (NYSE: SNAP) hemen altında 3. sırada yer alıyordu. Daha sonra Floki Inu, Amazon’u geçerek etkileyici bir başarı elde etti, Amazon Cuma günü analist beklentilerinin üzerinde sağlam bir dördüncü çeyrek karı bildirdi. FLOKI, Stocktwits’te en çok trend olan kripto para haline gelerek bir kez daha gündemde kalmayı başardı. Bu başarı, Floki Inu’nun bir halk hareketi haline geldiğini gösteriyor.

Kripto para piyasasında meydana gelen artış FLOKI fiyatına da ivme kazandırdı. Meme altcoin, yüzde 21 oranında artarak  0.00004524 dolardan işlem görüyor. FLOKI’nin 24 saatlik işlem hacmi de bir önceki işlem gününe kıyasla yüzde 10 artarak 7.312.417,57 dolara yükseldi. Hacimdeki artış, yatırımcıların FLOKI’yi satın almaya yöneldiğini gösteriyor.

Meme altcoin FLOKI, birçok yeni projeye imza atıyor

Meme altcoin Floki Inu (FLOKI), Şubat ayında kendi metaverse projesini başlatmayı planladığını açıkladı. FLOKI’nin arkasındaki ekip, son zamanlarda Londra ve Dubai’deki reklam kampanyalarıyla projeyi küresel çapta daha iyi bir konuma getirmeyi hedefliyor. FLOKI ekibinin sözcüsü Pazartesi günü basına verdiği demeçte, Floki Inu, kullanıcıların oyun oynarken NFT’ler kazanabileceği bir metaverse projesini hayata geçirecek. Yönetici, “ürünlerimizden bazıları bu ay piyasaya sürülecek ve ”PlayToEarn NFT” oyun metaverse’mizin ilk versiyonu Şubat 2022’de çıkacak” açıklamasını yaptı.

Fiziksel bir çaba harcamadan tamamen sanal dünyada, cihazlar sayesinde oluşturulan algısal evrene denilen metaverse, teknoloji devlerinin yeni odak noktası oldu. Metaverse için üretilecek ürünlerin 10 ile 15 yıl içinde hayata geçirilmesi bekleniyor, fakat henüz yolun başındaki adımlar dahi kullanıcı adaylarını heyecanlandırmaya başladı. Meme altcoin Floki inu projesi, devam eden reklam kampanyasıyla geniş bir kitleye ulaşmayı hedefliyor. Reklam kampanyaları, havaalanlarındaki ve toplu taşıma araçlarındaki ekranlar aracılığıyla İngiltere, Dubai ve Hindistan gibi 15 ülkeye ulaştı. Spor ortaklıkları, Hindistan’dan Kerala Blasters ve Almanya’dan Bayer 04 Leverkusen ile olan anlaşmaları kapsıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!