LUNC ve USDT Binance’de En Çok Kazananlar Listesinde!

Terra ekosisteminde geçtiğimiz aylarda yaşanan büyük çöküşler sonra yeniden yükseliş yaşamaya başlayan Terra LUNA Classic (LUNC), Terra Classic USD (USTC) ve LUNA son 24 saatte büyük bir rallide olduğu bildiriliyor. Terra ekosisteminin yerel altcoin projelerinde yaşanan yükseliş hareketliliğinin sonucunda yatırımcıları adına kazançların olduğu bir dönem olduğunu belirtiliyor.

LUNC, LUNA ve USDT’de yükselişi tetikleyen faktörler neler?

Terra’nın 3 token’i şu anda Binance’in “En İyi Kazanan” sıralamasında lider durumda ve LUNC yarışa liderlik ediyor. Kripto para borsası Binance tarafından sağlanan verilere göre, son 24 saat içinde LUNC yüzde 63,49 artışla, LUNA yüzde 32,69 artışla ikinci sırada, USTC yüzde 30,15 artışla üçüncü sırada yer alıyor. Terra ekosisteminin kripto para birimleri Binance Top Gainers sıralamasında lider olurken, diğer altcoin’ler hala dün piyasalarda hakim olan düşüşlerle mücadele ediyor.

Bu üç Terra altcoin’i dünyanın en büyük kripto para borsasının en çok kazanan listesinde görmek şaşırtıcı olmadığı aktarılıyor. 26 Eylül tarihinde Binance, ileriye dönük olarak, token’in dolaşımdaki arzını azaltma çabasının bir parçası olarak spot ve marj ticaret çiftlerinde LUNC ücretlerini yakacağını ve bunun doğrultusunda altcoin’in fiyatının artıracağını açıkladı. Duyuru özellikle Luna Classic (LUNC) için olsa da, diğer Terra ekosisteminin altcoin’leri içinde ciddi bir yükselişi beraberinde getirdi.

TerraForm Labs kurucusu hakkında çıkan haberler sonrasında düşüşler yaşandı

Terra ekosisteminin çöküşünden bu yana, Terra topluluğunun genellikle olumlu haberler almamış olmadı dikkatleri üzerine çekiyor. Son birkaç hafta içinde Terra projesini takip eden birkaç olumsuz rapor, token fiyatlarında bir düşüş hareketliliğine yol açtı. İki hafta önce, Güney Koreli yetkililerin LUNC, USTC ve LUNA’nın geliştirilmesinin arkasındaki şirket olan TerraForm Labs’ın kurucusu Do Kwon adına tutuklama emri çıkarması sonrasında ekosistemin tüm altcoin projelerinde yüzde 30’un üzerinde düşüşler görüldü.

Kriptoarena.com olarak bildirdiğimiz gibi; Topluluk, token rallisini tekrar etkinleştirmek adına olumlu haberler bekliyordu ve Binance, LUNC ücretlerini spot ve marj ticaret çiftlerinde yakacağını söylemesinin ardından bu isteklerinin gerçekleştiği belirtiliyor. Santiment tarafından sağlanan verilere göre, Terra yatırımcıları adına gelişmeler pozitif yönde ilerliyor ve topluluk her zaman herhangi bir olumlu gelişmeye tepki verecektir. Tüm bunlara dayanarak Santiment, Terra ekosisteminin altcoin’leri için hafta boyu fiyatlarda oynaklıklar bekliyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!