Livepeer (LPT) Nedir?

Livepeer (LPT) nedir? adlı konu başlığımızı Kriptoarena.com olarak, bu makalemizde yanıtlıyoruz. Merkezi bir yönetimi olmayan, topluluklar tarafından yönetilen Livepeer, merkezi olmayan finans ekosisteminde yer alan bir kripto varlıktır. LPT, Blockchain teknolojisi üzerinde varlığını sürdürmektedir. Ayrıca yüksek ölçeklenebilirlik özelliğine sahiptir. Livepeer’in ağı, medya sunucusu ve Token’ı vardır. Livepeer platformu Ethereum Blockchain’i üzerine kurulmuştur. Özellikle geliştiricilerin, merkeziyetsiz video yayınlamalarına imkan sağlayan bir altyapı platformudur. Ağın yerel Token’ı ise LPT’dir.

Livepeer projesinin amacı nedir?

LPT’nin temel amacı; canlı yayınlarda verimli ve oldukça uygun maliyetli ve hatta maliyetsiz bir altyapı imkanı sunmaktır. Proje, internette canlı yayınlar yapmak için gerekli olan altyapı ve bant genişliğinin sağlanmasında, şirketlere ve aracı kurumlara yapılan ödemeleri ortadan kaldırmayı amaçlamaktadır. Aynı zamanda üçüncü tarafların kontrollerini de ortadan kaldırmayı hedeflemektedir.

Geleceği:

LPT Coin’in dolaşımdaki arzı sınırlıdır. Livepeer ağının ekonomik yapısı ve ekonomik durumuna bağlı olarak değişkenlik göstermektedir. LPT Coin’in dolaşımdaki arz miktarı ise 23 milyondur. Proje özellikle piyasalardaki diğer birçok kripto para birimiyle kıyaslandığında, düşük bir arza sahiptir. Projenin bu sayede gelecekte daha fazla değerlenebileceği uzmanlar tarafından öngörülmektedir. Fakat LPT yatırımlarında piyasalardaki güncel veriler, piyasa trendleri ve gelişmeler takip edilmelidir.

Avantajları neler?

  • LPT Coin’in sınırlı arzı bulunmaktadır.
  • Özellikle büyük borsalarda ve platformlarda listelenmiştir.
  • LPT ciddi değer artışları ile yükselme potansiyellerinin olduğunu kanıtlamaktadır.

Dezavantajları neler?

  • Proje özellikle orta ölçekli bir kripto para birimi olarak piyasa manipülasyonlarından daha çok etkilenebilmektedir.
  • LPT diğer kripto varlıklar gibi volatil bir yapıya sahiptir.

Livepeer (LPT) nedir? Nasıl satın alınır?

LPT ile şu anda işlem yapılabilen borsalar; Binance, Coinbase Exhange, Bithumn, KuCoin, Gate.io’dur. Coin satın almak için ise aşağıdaki adımlar izlenmektedir:

Öncelikle ilk adım olarak LPT listeleyen borsaların web/mobil uygulamasına erişim sağlayın. Daha sonra hesap açma adımlarını tamamlayın. Daha sonra kimlik doğrulama ve onay süreçlerini de tamamlayıp, para yatırma adımlarını takip edin. Son adım olarak istediğiniz bakiye tutarınca LPT Coin ile alım emri oluşturabilirsiniz. Güvenilir soğuk cüzdan hesaplarınızda saklayın.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!