Kurumsal Yatırımcılar Listelerine Aniden Sürpriz Bir Altcoin Ekledi!

Kurumsal yatırımcılar, listelerine aniden sürpriz bir altcoin eklediler. Büyük yatırımcılar kripto para piyasasına daha fazla para tahsis ederken, altcoin’ler öncelikleri olmaya başladı.

 

Tron (TRX), altcoin listesinde zirveye yakın bir noktaya yükseldi

Dijital varlık yönetimi firması CoinShares’e göre, kripto para yatırım ürünleri kurumlardan art arda 12. hafta giriş aldı. Tron (TRX), altcoin listesinin tepesine yakın bir yerde yükseldi ve geçen hafta 21,9 milyon dolarlık giriş kaydetti. Kripto yatırım firmasına göre, Ethereum, Solana (SOL), Polkadot (DOT), Cardano (ADA) ve XRP de dikkate değer haftalık girişler kaydetti. Lider altcoin Ethereum 31.4 milyon dolar giriş kaydederken, Solana 9.6 milyon dolar giriş kaydetti, Polkadot  8.5 milyon dolar ve Cardano 5 milyon dolar giriş kaydetti. Aynı dönemde XRP’ye girişler 2,5 milyon dolara ulaştı.
Geçen hafta, Bitcoin (BTC), tüm kripto para birimleri arasında en büyük giriş hacmini gördü. Sene başından bugüne, lider kripto para birimi 6 milyar doların üzerinde giriş kaydetti. Rapor “Bitcoin, geçen hafta tüm dijital varlıkların en büyük giriş oranını temsil eden toplam 95 milyon ABD doları giriş gördü. Bu 8 haftalık boğa koşusunda girişler şu anda toplam 2,8 milyar ABD Doları, yıldan bugüne girişler ise 6,4 milyar ABD Doları ile rekor seviyeye ulaştı.” ifadesin kullandı.

Bitcoin için kritik gün: 14 Kasım

Altcoin ve Bitcoin için kurumsal yatırım devam ederken, BTC, 69 bin dolar seviyesini aşarak tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı ve daha sonra sert bir düzeltme yaşadı  Arcane Research tarafından yayınlanan rapor, 14 Kasım’ın Bitcoin için başka bir tarihi an olabileceğini ortaya koyuyor. 14 Kasım‘da  ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC), VanEck Spot Bitcoin ETF için karar vermesi bekleniyor.

 

 
Kriptoarena.com olarak daha önce belirttiğimiz gibi, Chicago Ticaret Borsası (CME) tabanlı Bitcoin ETF’sinin aksine, bir spot yatırım ürünü, kurumsal benimseme için daha büyük bir katalizör olabilir.  Uzmanlar, spot piyasanın tüketicilere daha iyi ticaret oranları ve daha verimli bir ürün sunacağını iddia ediyor. Lider altcoin Ethereum içinde aynı durum söz konusu. Arcane Research şu ifadelere yer verdi:
SEC’in olası bir olumlu kararı, Bitcoin için devasa bir katalizör olabilir. Analistlere göre, spot Bitcoin ETF’sinin onaylanması, Bitcoin’in tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaşmasına neden olacak.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!