Teknik Analist: Bitcoin ve 3 Altcoin Kasım’da Bu Seviyelere Ulaşabilir

Analist ve trader Justin Bennett, Bitcoin ve üç altcoin projesi için tüm zamanların en yüksek seviyelerini tahmin ediyor.

Bitcoin (BTC)

Yayınlanan bir haber bülteninde ünlü kripto analisti, Bitcoin (BTC)’in 2017 fiyat hareketini tekrarlaması durumunda, kasım ayında 80 bin dolara ulaşabileceğini söylüyor. Bu konudaki görüşünü Justin Bennett şöyle belirtiyor:

Bitcoin 2017 fraktalını (döngüsünü) takip etmeye devam ederse, fiyatların bu ayın sonunda 80 bin dolara veya daha üstüne ulaştığını görebiliriz.

Kaynak: Justin Bennett/CryptoAcademy

Öte yandan Bennett, lider kripto para biriminin 60 bin dolar seviyesinde desteğini kaybederse, bu temel psikolojik seviyeden %3 ila %9 arasında düşüş kaydedebileceğini söylüyor. Konuya ilişkin olarak Bennett düşüncelerini şöyle aktarıyor:

Son birkaç haftadır 60 bin dolar kritik destek noktası oldu. Bu seviyenin altında 58 bin dolar ve 55 bin dolar bulunuyor.

CoinGecko’dan elde edilen verilere göre, Bitcoin yazımız hazırlanırken 61.107,85 dolardan işlem görüyor.

Altcoin Ethereum (ETH)

Sıradaki kripto para birimi ise Ethereum. Bennett ETH’nin mevcut fiyat seviyesinden %350’ye kadar yükselebileceğini iddia ediyor. Ünlü trader Ethereum ile ilgili olarak şu değerlendirmede bulunuyor:

Son birkaç ayda Ethereum’un devasa bir fincan ve kulp modeli oluşturuyor. Bu durumu göz önünde bulundurursak, ölçülen hedef 6 bin ila 6.500 dolar arasında görülüyor.

Ancak birkaç haftadır ETH fiyatı için bir döngü tahmini paylaşıyorum. Ocak ayında gerçekleşebilecek bir döngü, bence ETH fiyatını 15 bin ila 20 bin dolar arasında bir yere taşıyabilir.

Altcoin Ethereum – Kaynak: Justin Bennett/CryptoAcademy

CoinGecko’ya göre Ethereum yazımız hazırlanırken 4.495,34 dolardan işlem görüyor.

Altcoin VeChain (VET)

Bennett’ın yükseliş tahmininde bulunduğu bir sonraki altcoin projesi ise VeChain (VET). Kripto analisti, Blockchain tabanlı bir tedarik zinciri platformunun yerel token’ı olan altcoin VET’in yükselmeden önce volatil seyredebileceğini söylüyor. Ünlü trader konuya ilişkin olarak şu değerlendirmede bulunuyor:

VET/USDT’nin 0,19 doları aşabilmesi için 0,15 dolar-0,16 dolar bölgesinin üzerine çıkması gerekiyor. Bunun üzerinde ise 0,28 dolar civarında tüm zamanların en yüksek seviyeleri yer alıyor.

Tahminim, bir sonraki atak öncesi burada bir miktar yan konsolidasyon görmeye devam edebileceğimiz. Bu, özellikle Bitcoin bu ay 2017 fraktalını (döngüsünü) takip ederse doğru olabilir.

Altcoin VeChain – Kaynak: Justin Bennett/CryptoAcademy

Yazımız hazırlanırken CoinGecko’dan alınan verilere göre, VeChain 0,1584 dolardan işlem görüyor.

UniSwap (UNI)

Sıradaki altcoin projesi ise, merkezi olmayan değişim token’ı UniSwap (UNI). Bennett’e göre, UniSwap’ın 27,60 dolarlık direnç seviyesini öncelikle, bir destek seviyesine dönüştürmesi gerekiyor. Ardından UniSwap fiyatı, daha yüksek bir seviyeyi görebilir.

UNI’nin destek noktasına geçiş yapmak için günlük kapanış bazında 27,60 dolar yatay seviyesini geçmesi gerekiyor. 27,60 doların üstü ise 36 dolar ve 44 dolar.

Altcoin Uniswap – Kaynak: Justin Bennett/CryptoAcademy

CoinGecko’ya göre UniSwap, yazımız hazırlanırken 25,78 dolardan işlem görüyor. Kripto para piyasası ile ilgili güncel haberlere Kriptoarena.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!