Dogecoin (DOGE)’i Torunlarınıza Bırakabilir misiniz? Saylor Yanıtladı!

Michael Saylor, yatırımcıları Dogecoin (DOGE)’in riskleri konusunda uyardı ve Bitcoin (BTC)’i “zeki olanların” kripto para birimi olarak vurguladı. MicroStrategy’nin kurucu ortağı ve CEO’su Michael Saylor, popüler kripto para birimi Dogecoin’in torunlarınıza miras bırakılabilecek bir değer deposu olmadığına inanıyor. Buna karşılık, kripto para tutkunu, BTC’nin potansiyeline değinerek, lider kripto para birimi ile Dogecoin arasındaki önemli farkları açıkladı.

Saylor Dogecoin yatırımcılarını uyardı

Kısa süre önce yapılan bir röportajda, MicroStrategy’nin lideri Michael Saylor, Elon Musk’ın son tweet’lerine ve Dogecoin’in kamuoyu tarafından onaylamasına değindi. Saylor, şaka altocin’i, fiyat artışını ve ünlülerle olan ilişkilerini çevreleyen kitlesel çılgınlığını yorumladı.

Büyük bir Bitcoin destekçisi olan Saylor, neden bu kadar çok yatırımcının ve ayrıca deneyimsiz kişilerin DOGE gibi değişken kripto para birimlerine yöneldiğini açıkladı.

Saylor, bugünlerde dünyada ekonomik durumun oldukça kötü olduğunu ve yatırımcıların geleneksel stratejilere, paraya, tahvillere ve hazineye güvenini kaybettiğini belirtti. Bu, insanların yıllarca beklemek yerine hızlı kar arayışıyla birleştiğinde, Dogecoin gibi kripto para birimleriyle etkileşime girme konusundaki bakış açılarını değiştirdi.

Bununla birlikte, MicroStrategy’nin CEO’su, insanları Dogecoin (DOGE)’e yatırım yaparken son derece dikkatli olmaları konusunda uyardı. Lider kripto para biriminin “önümüzdeki yüz yılın” dijital varlığı olduğunu ve daha akıllı yatırımcıların Bitcoin’e yönelme eğiliminde olduğu sonucuna vardı. Buna karşılık, DOGE’nin popüleritesinin daha geçici olduğunu ve bugünün yatırımcılarının bu altcoin’i gelecek nesillere bırakmak istemeyeceklerini söyledi:

”Dogecoin’i torununuza veya torununuza bırakmak isteyeceğinizi sanmıyorum.”

Boks maçı heyacanı

Michael Saylor, altcoin hakkındaki genel olarak olumsuz görüşe rağmen, DOE’nin bazı faydalarına da değindi. Ona göre, Dogecoin hakkındaki tüm çılgınlık, kripto para birimleri arasında büyük bir farkındalık ve coşku yarattığı için kripto para endüstrisi için çok faydalı. Saylor, DOGE gibi dijital varlıklar nedeniyle üç milyondan fazla insanın kripto para endüstrisine katılıp hesap açtığını hatırlattı.

MicroStrategy’nin CEO’su, Dogecoin’e yatırım yapmanın eğlenceli yanına da vurgu yaptı. Saylor, kripto para endüstrisindeki birçok genç katılımcının DOGE ile heyecan yaşadığını tahmin etti:

“DOGE, bir boks maçı veya basketbol maçı gibi bir serüven.”

Saylor, Dogecoin’e para yatırmanın bir piyango bileti satın almaya benzediğini belirtti ve şunları söyledi:

“Bir cumartesi gecesi” sıkılırsanız, Dogecoin yatırımı biraz para kazanma heyecanıyla yapılacak keyifli bir aktivite”

Comments (0)
Add Comment