Ünlü CEO, Kripto Para Borsasındaki Hissesinin Bir Kısmını Satacak!

Ünlü kripto para borsası Coinbase’in CEO’su Brian Armstrong Cumartesi günü, Coinbase’deki hissesinin yüzde ikisini bilim ve teknoloji gelişmeleri için gelecek yıl içinde satma planlarını açıkladı. Brian Armstrong, biyoteknoloji şirketi NewLimit ve bilimsel araştırma şirketi ResearchHub gibi ortak kurucu şirketlerinde bilimsel araştırmaları finanse etmek istiyor. Kriptoarena.com olarak da bildirdiğimiz gibi, şirketin 2022 vekil beyanına göre, Coinbase’de yüzde16 hisseye sahip ve oy haklarının yüzde 59,5’ini kontrol ediyor.

Brian Armstrong Coinbase’deki planlarını açıkladı

Coinbase CEO’su Brian Armstrong, 15 Ekim’deki bir tweet’te, kurucu ortağı olduğu diğer şirketlere fon sağlamak için kripto borsa şirketi Coinbase’deki yüzde 2 hissesini satma planlarını açıkladı. Armstrong, kripto para borsası işini büyütmeye ve misyonunu ilerletmeye kendini tamamen adamış görünüyor. Ayrıca ünlü CEO, kripto ve Coinbase konusunda iyimser olduğunu iddia ediyor. Bununla birlikte, dünyadaki en büyük zorlukları çözmek için bilim ve teknolojiye katkıda bulunmayı amaçlamaktadır. Bu nedenle, bilimsel araştırmaları ve NewLimit ve ResearchHub şirketlerini finanse etmek için Coinbase’deki yüzde 2 hissesini satmayı planlıyor. CEO yaptığı açıklamda şunları söyledi:

Şüpheye mahal vermemek için, çok uzun bir süre Coinbase CEO’su olmayı planlıyorum. Kripto ve Coinbase konusunda süper yükselişe devam ediyorum. Kendimi tamamen işimizi büyütmeye ve misyonumuzu ilerletmeye adadım ama aynı zamanda farklı bir şekilde katkıda bulunmaktan da heyecan duyuyorum.

Şu anda kripto borsası şirketi Coinbase’de yüzde 16 hisseye sahip ve oy kullanan hisselerinin yüzde 59,5’ini kontrol ediyor. Cuma günü, Coinbase (COIN) hisseleri yüzde 8’in üzerinde düştü ve mevcut fiyat 63.59 dolardan işlem gördü. Goldman Sachs ve JPMorgan , düşen kripto fiyatları ve düşük COIN işlem hacimlerinin bir sonucu olarak kasvetli bir görünüm nedeniyle daha önce Coinbase hisselerinin notunu düşürdü.

Coinbase uzun kripto para kışına hazırlanıyor

Coinbase (COIN) hisseleri, Mayıs ayında 130 dolardan 50 doların altına düştükten sonra yalnızca marjinal bir şekilde yükseldi. Aslında, Coinbase’in CEO’su Ağustos ayının başlarında uzun bir kripto kışı planladıkları konusunda uyarmıştı . Yatırımcıların şirketin mali durumunu istikrara kavuşturmak için aboneliklere ve hizmetlere odaklanmaları konusunda güvence verdi. Bu hafta kripto borsası Singapur’da bir lisans aldı ve kripto ödemelerine izin vermek için Google Cloud ile bir ortaklık imzaladı. Coinbase CEO’sunun hisselerinin küçük bir kısmını satarak hangi yönde yatırımlar yapacağı ve yapılan yatırımların kripto piyasasını nasıl etkileyeceği merak konusu.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!