Köstebek Fısıldadı: Robinhood Shiba Inu (SHIB)’yu Listeliyor

Twitter’da Shiba Inu (SHIB)’ya dair gelişmeleri paylaşan ”ShibReports” isimli sayfa, Robinhood listelemesi hakkında yeni bir açıklama yaptı. Platform, içeriden bilgi aldıklarını iddia ederek,  Robinhood’un SHIB’i Ocak 2022 veya 2022’nin ilk çeyreğinde listeleyeceğini tweetledi.

 

Robinhood, listelemeyi neden erteliyor?

İddialara göre, Robinhood’un Shiba Inu listelenmesini ertelemesinin ana nedeni, Robinhood cüzdanının piyasaya sürülmesi. Robinhood, cüzdanlarını piyasaya sürmedikçe, bu süreç için bekleyecek ve SHIB listelemesini duyurmayabilir. Robinhood cüzdan programı test aşamasında. Robinhood, cüzdanlarını tanıttıktan sonra 2022’nin ilk çeyreğinde cüzdanlarını piyasaya sürecek. Robinhood’un yüzde 100 SHIB’i platformuna ekleyecek, bu nedenle Robinhood’un Aralık’ta altcoin’i listesi söz konusu değil.

 

Edinilen bilgilere göre, Robinhood ekibinin bugün öğleden sonra 3:00’te Shiba Inu (SHIB)’nun listelenmesi hakkında bir toplantı düzenlediğini ortaya koydu. Toplantı, SHIB’yi diğer 2 ila 3 kripto para birimiyle birlikle sisteme eklemeyi ele alacak.  Shiba Report ayrıca şunları iddia etti:
RobinhoodApp’ta konuştuğumuz içeriden, üst düzey bir yönetici. Bize bu ay (Aralık) SHIB’i listelemenin gerçekçi olmadığını söyledi. Ancak Ocak veya birinci çeyrekte listelemenin güçlü bir olasılık olduğunu kabul etti.

 

Shiba Inu, küresel çapta benimsenmeye devam ediyor

Bitpay, Shiba Inu’yu sistemine entegre ettiğini duyurdu. Şu anda seyahat, yazılım, eğlence ve oyun gibi farklı sektörlerdeki çok sayıda işletme Bitpay aracılığıyla kripto para birimlerinde ödeme kabul ediyor. Bunlar arasında Amazon, Walmart, Delta, kripto cüzdan üreticisi Ledger, Microsoft, Twitch, Fast Private Jet yer alıyor. Geçen yıl, Shiba Inu (SHIB)’nun popülaritesi fiyatıyla birlikte muazzam bir şekilde arttı. Geçtiğimiz birkaç ay içinde, meme tokeni Twitter’da en çok bahsedilen ikinci kripto para birimi haline geldi ve bir zamanlar piyasa değeri ilk 10’a girdi.

 
Shiba Inu, Kanada merkezli sağlık hizmeti şirketi ‘Ask the Doctorr’dan gelen en son entegrasyonla kurumsal şirketlerden de büyük destek aldı. Şirketin kurucusu Prakash Chand’a göre, token, düşük işlem ücretleri ve merkeziyetsizlik gibi bir dizi avantaj sunuyor ve bu özellikler son derece arzu edilir hale getiriyor. AMC Tiyatroları ve bilgisayar parçaları imalat devi Newegg gibi diğer şirketler, Shiba Inu’yu kabul edeceklerini açıkladılar. Shiba Inu’nun sürekli benimsenmesiyle beraber, tokenin fiyatının nereye gidebileceğine dair bir sınır yoktur.  SHIB’nin fiyatı, Ekim ayı kazanımlarının  yüzde 50’sinden fazlasını yitirerek 0,0035 dolardan işlem görüyor. Daha fazla Shiba Inu haberi için, Kriptoarena.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’daFacebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!