JPMorgan’ın Kritik Raporu Ethereum (ETH) Yatırımcılarını Heyecanlandırdı!

ABD yatırım bankası JPMorgan, son raporunda Ethereum (ETH)’un Bitcoin (BTC)’den daha iyi bir konumda olduğunu ortaya koydu.

 

JP Morgan: “Ethereum, Bitcoin’den daha iyi konumda”

JPMorgan analistlerinden Nikolaos Panigirtzoglou, ikinci en büyük Blockchain sistemi olan Ethereum’un merkeziyetsiz finansın ön saflarında yer aldığını belirtiyor. DeFiPulse tarafından sağlanan verilere göre, Ethereum tabanlı DeFi projelerinde kilitlenen toplam değer, an itibariyle  106 milyar doları geride bıraktı. NFT ve stablecoin’ler ile birleştiğine Etherum, rakibi Bitcoin‘den daha fazla kullanım durumuna sahip. Panigirtzoglou, enflasyona karşı bir koruma görevi gören Bitcoin’in, finansal sistemin risklerini açığa çıkaran düşük faizli ortamda büyüdüğüne dikkat çekiyor. Bununla birlikte, merkez bankaları desteklerini geri çevirmeye başladıkları için, artan tahvil getirileri nedeniyle Bitcoin altınla birlikte bir darbe alabilir:
Tahvil getirilerindeki artış ve para politikasının giderek normalleşmesi, dijital altın olarakgörülen Bitcoin üzerinde olumsuz bir  baskı oluşturuyor, aynı şekilde daha yüksek reel getiriler geleneksel altın üzerinde de olumsuz baskı oluşturuyor.

Panigirtzoglou’ya göre, Ethereum, yaklaşan hisse kanıtına (PoS) geçişi nedeniyle çevresel kaygılara daha fazle duyarlı. Bununla birlikte, ABD bankacılık devi, önde gelen kripto para birimlerinin her ikisinin de gerçek değerlerinin üzerinde işlem gördüğüne inanıyor. 3 Kasım’da Ethereum, mevcut tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 4.674 dolara ulaştı. Öte yandan Bitcoin, şu anki 67.276 dolarlık zirvesine ulaşmasından bu yana yatay yönde hareket ediyor. Kriptoarena.com tarafından bildirildiği üzere, JPMorgan kısa süre önce lider kripto para biriminin gerçek değerinin 35 bin dolar olduğunu hesapladı.

 

 Pandemi, Bitcoin için fırsat oldu! Altın, enflasyona karşı işlevini kaybetti!

Ethereum için uzun vadede parlak bir gelecek gören yatırım bankacılığı devi JPMorgan, kurumsal yatırımcıların Bitcoin (BTC)’i altına tercih etmesi durumunda, BTC fiyatının 146 bin doların üzerine çıkabileceğini tahmin ediyor. Bitcoin şu anda en uzun rallilerinden birini yaşıyor. Yaklaşık 1,2 trilyon dolarlık piyasa değeri ile BTC, değerli bir yatırım aracı olarak konumunu güçlendiriyor.

ABD merkezli yatırım bankası JPMorgan, kurumsal benimsemedeki bir sıçramanın ortasında Bitcoin için 146 bin dolarlık fiyat hedefini yakın zamanda yeniledi. JPMorgan’ın araştırma raporuna atıfta bulunan Business Insider tarafından yayınlanan bir haber, BTC ve Ethereum (ETH)’a yönelik artan talebin altını çiziyor.

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!