JAPON GMO OYUNCULARI BİTCOİN İLE ÖDÜLLENDİRİYOR

Kripto ticareti de dahil olmak üzere çevrimiçi hizmetler sunan önde gelen bir Japon İnternet servis sağlayıcısı olan GMO Internet Web sitesinde bir duyuruya göre oyunlarda ücret olarak kripto para biriminin dağıtılmasını sağlamak için CryptoChipsi geliştirdi.

Başlangıçta Bitcoini destekleyecek olan CryptoChips oyuncuların kripto-para birimini oyun içindeki oyuncuların gizli görev veya eşya bulduklarında sıralamasına göre “gizli cep parası”almasını sağlayacak.Oyuncuların kripto paralarını almak için kendi kripto para birimi cüzdanlarına sahip olması gerekiyor.

İlk teklif ağustos ayında

CryptoChips’in ilk girişimi gerçek zamanlı bölgesel bir savaş oyunu olan “Kaprisli Savaş” da Ağustos ayında olacak.CryptoChips oyuncu sıralamasına göre bitcoin dağıtacak.Kaprisli Savaşta savaş alanında karakterlerin yerleştirilmesi oyunu kazanmanın anahtarıdır.Oyuncular etiket takımları oluşturabilir ve etiket ekibi savaşlarına katılabilir.

Bir GDO grup şirketi aracılığıyla sunulacak olan CryptoChips grubun diğer oyun uygulamalarına eklenecek ve sonunda yarışmacıların oyun başlıklarını da içerecek.Bu arada 6 Haziranda grup 7 milyonluk bir süreç teknolojisi kullanarak madencilik çipleri ile donatılmış bir madencilik makinesi olan GMO madenci B2yi piyasaya sürecek.

GMO İnternet Grubu Mayıs 2017de kripto ticaret ve kripto FXi sunmaya başladı.Şirket Aralık ayında Kuzey Avrupadaki kripto-para birimi madencilik girişimini başlattığını ve bu bölgede bol miktarda yenilenebilir enerji kullandığını belirtti.Tesis saniyede 500 terahaşlık bir üretim hedefine sahiptir.

Şubat ayında GMO Group enerji maliyetleri bakım arazi ve güvenliği karşılamak için 5 milyon dolarlık bulut madenciliği girişimi için iki yıllık bir kira kontratı duyurdu.İşlem bitcoin ve Bitcoin Cashi destekliyor. Şirket ayda sekiz sözleşmeyi kabul edeceğini ve daha az maliyetli bir alternatif madencilik hizmeti almayı düşündüğünü söyledi.

2014 yılında GMO İnternet 48.532 Japon tüccarın bitcoin kabul etmesine izin vereceğini duyurdu.Grubun ortakları geçtiğimiz Şubat ayında bitcoinde maaşlarının bir kısmını almaya başladılar.

Comments (0)
Add Comment