Kripto Uzmanı Açıkladı: Bu 3 Altcoin Hazır, Çok Kar Ettirecek!

Popüler bir kripto para analisti, 3 altcoin projesini çok yakından takip ettiğini ve grafiklerini incelediğinde, rallilerin yakın olduğunu tahmin ettiğini söyledi. Kriptoarena.com olarak analistin listesindeki altcoin projelerini ve kritik seviyeleri aktarıyoruz.

Analist,listesindeki altcoin projelerinden kar yapılabilecek al-sat seviyelerini açıkladı

Altcoin Sherpa takma adıyla bilinen ünlü kripto para analisti, 176 bin Twitter takipçisine, kripto borsası Binance’in yardımcı token’i olan BNB’nin şu anda piyasadaki en güçlü altcoin projelerinden biri olduğunu söylüyor ve şunları ekliyor:

BNB: Al-sat fikri, 340 dolarlık alanın geri alınmasını bekleyin ve agresif bir şekilde, muhtemelen 380 dolar, 400 dolar ve gelirse 440 dolardan kar elde edin.

Analistin listesindeki ikinci altcoin ise Solana (SOL). Altcoin Sherpa, Solana’nın, Bitcoin (BTC) yeniden yükselişe geçerse, yüzde 53’lük bir ralli için hazır olduğunu söyledi. Analist Solana hakkındaki görüşlerini şu şekilde aktardı:

Bence Solana buralarda bir salıncak takası olarak satın almak için iyi grafik veriyor. Bazı notlar:
-Bu çoğunlukla BTC’nin herhangi bir yeni düşüşten önce 35 bin-40 bin dolara gittiği fikrine dayanıyor.
-SOL NFT’ler hala iyi gidiyor
-Risk: ödül, bu seviyelerde hala iyi görünüyor, hedef 75 dolar

Fantom (FTM) ralliye hazır

Analistin radarındaki son kripto para birimi ise, Ethereum rakibi Fantom (FTM)’dir. Altcoin Sherpa’ya göre FTM, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 3.48 dolardan değerinin yaklaşık yüzde 90’ını kaybettikten sonra, artık bir ralliye hazırlanıyor. Analiz FTM için şunları söyledi:

FTM:  Şu anda düşük zaman dilimi direncinde, ancak daha fazla boşaltmadan önce bu sıkışmanın daha yüksek olduğunu görmek beni şaşırtmaz. 0,47 dolarlık bir geri ödeme satın almak ve 0,60 dolar civarında satmak bana iyi bir fikir gibi görünüyor.

Analistin listesinde ilk sırada bulunan BNB, diğer bir çok kripto para birimi gibi son bir yılda kayıplar yaşadı. BNB geçtiğimiz yıldan şimdiye kadar yaklaşık yüzde 6,7 fiyat kaybı gördü. Son bir ayda ise piyasa çöküşünden etkilenen BNB yaklaşık yüzde 21’lik bir düşüş yaşadı. Son 15 günde ise yeniden bir çıkış yakalayan BNB fiyatı, yatırımcılarına yaklaşık yüzde 19’luk bir kazanç sundu. BNB fiyatı şuan 320,25 dolar seviyelerinden işlem görmeye devam ediyor. Solana grafiğine baktığımızda ise, SOL son bir yılda yatırımcılarına yaklaşık yüzde 54’lük bir kazanç sundu. Solana fiyatı şuan 46,31 dolar seviyelerinden işlem görmeye devam ediyor. Analistin listesindeki son altcoin FTM ise son bir yılda yaklaşık yüzde 12,4’lük bir kazanç verdi ve şuan fiyatı 0,369270 dolar seviyelerinden işlem görmeye devam ediyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!