İşte Boğa Döngüsünde Patlayacak 5 DeFi Altcoin Projesi!

Bu makalede, merkezi olmayan finans (DeFi) sektöründeki beş altcoin analizine bir göz atacağız. Bu DeFi tokenleri, Ağustos ayı için sıralanmış ilginç gelişmelere sahip bulunuyor. Bu gelişmeler fiyatlarına da olumlu yansıyabilir.

Altcoin algorand (ALGO)

Mevcut Fiyat: 0,84 ABD doları

Piyasa Değeri: 2.651 milyar dolar

Piyasa Değeri Sıralaması: #38

Algorand, geleneksel ve merkezi olmayan finans sektörlerinin değişimini hızlandırmaya odaklanan merkezi olmayan bir ağdır. Bunu, farklı finansal ürünlerin ve protokollerin oluşturulmasını sağlayarak yapar. Altcoin Algorand piyasaya sürüldüğünde ilk hisse proof-of-stake protokolüydü. Teknolojisi, daha hızlı işlem hızları ve düşük maliyetler sağlamayı amaçlamaktadır. Bu teknolojinin ilk kullanımı Algorand MainNet üzerindeydi. Yerel token, 10 milyar sabit arzı olan ALGO’dur. 2030 yılına kadar tamamen dağıtılması planlanıyor.

Balancer, otomatikleştirilmiş bir portföy yöneticisi ve dünyanın en büyük otomatikleştirilmiş piyasa yapıcılarından (AMM) biridir. Ağustos ayında Algorand’a sunulacak. Bu özellikleri ile borsaların tüm altcoin Algorand varlıklarıyla serbestçe ticaret çiftleri oluşturmasına izin verecek. ALGO, 17 Nisan’dan beri azalan bir takoz içinde işlem görüyor ve formasyonun sonuna yaklaşıyor. Kama bir yükseliş formasyonudur. Ayrıca, MACD yükseliş eğilimi yarattı. Bu nedenle, bir kopuş en olası senaryo olacaktır.

Chainlink (LINK)

Mevcut Fiyat: 19,11 dolar

Piyasa Değeri: 8.039 Milyar Dolar

Piyasa Değeri Sıralaması: #14

Altcoin Chainlink, farklı Blockchainlerin birbirleriyle güvenli bir şekilde etkileşime girmesini sağlar. Bunu, akıllı sözleşmeler için güvenilir girdiler ve çıktılar sağlayan merkezi olmayan oracle ağı aracılığıyla yapar. Ağ, akıllı sözleşme geliştiricileri, düğüm operatörleri, araştırmacılar ve daha fazlasından oluşan açık kaynaklı bir topluluk tarafından yönetiliyor. Ağ katılımcılarının ağda kendi düğümlerini çalıştırması ve/veya verilerini ve API’lerini akıllı sözleşme geliştiricilerine satması mümkündür. Zirve Akıllı Sözleşmeler, Ağustos 5 ile Ağustos 7 arasında gerçekleşecek. Akıllı sözleşmeler hakkında bu yılın en büyük olayı olduğuna inanılıyor. Düzenlenecek bu programda Chainlink laboratuvarlarının baş bilim insanı Ari Juels, açılış konuşmacısı olacak.

22 Temmuz’da LINK, 27 Mayıs’tan beri var olan alçalan bir direnç çizgisinden çıktı. Şu anda 20 dolarlık direnç alanından çıkmaya çalışıyor. Günlük zaman dilimindeki teknik göstergeler ise yükseliş gösteriyor.

Altcoin kava.io (KAVA)

Mevcut Fiyat: $5.34

Piyasa Değeri: 375 Milyon Dolar

Piyasa Değeri Sıralaması: #114

Kava.io bir DeFi ödünç verme platformudur. Kullanıcılarının getiri elde etmek için kripto para yatırmalarını sağlar. Buna ek olarak, diğer kredi platformlarına göre benzersiz özelliklerinden biri olan zincirler arası varlıkları destekler. Ayrıca, kullanıcıları daha fazla doğrudan ödül kazanmak için kendi stake node’larını çalıştırmakla yükümlüdür. Kava Swap Mainnet, 12 Ağustos’ta başlayacak. Bu yapıldıktan sonra, bir dizi yönetişim teklifi oluşturulacak. Kullanıma sunulan Mainnet’in güvenliğini en üst düzeye çıkarmak için ana ağın özelliklerini birer birer kullanıma sunacaklar. Altcoin KAVA, alçalan bir direnç çizgisinden çıkış yaptı ve 4,95 dolarlık yatay direnç alanının üzerine çıktı. Bir sonraki direnç 6,70 dolarda bulunuyor. LINK’e benzer şekilde, günlük zaman dilimindeki teknik göstergeler yükseliş gösteriyor.

Aave (AAVE)

Güncel Fiyat: 307.48 $

Piyasa Değeri: 3.971 Milyar Dolar

Piyasa Değeri Sıralaması: #28

Altcoin Aave, likiditeye odaklanan merkezi olmayan bir protokoldür. İçinde, katılımcılar mudilerin borçlularından biri olma seçeneğine sahiptir. Birincisi, varlıkları ödünç almak için farklı özellikler kullanabilirken, ikincisi likidite sağlayıcıları olarak faiz kazanabilir. Protokolün yerel tokeni AAVE’dir. Daha düşük ücretler sağlamanın yanı sıra, sahiplerine protokoldeki değişikliklerde söz hakkı verir. 5-7 Ağustos tarihlerinde Aave CEO’su ve Kurucusu Stani Kulechov, akıllı sözleşmeler zirvesinde ana konuşmacılardan biri olacak. AAVE, 1,05 dolarlık yatay destek alanı içinde üçlü dip deseni oluşturduktan sonra, alçalan bir direnç çizgisinden çıktı. Şu anda 1,34 dolar direnç alanına yaklaşıyor.

TrueFi (TRU)

Mevcut Fiyat: 0.141 $

Piyasa Değeri: 19.877 Milyon Dolar

Piyasa Değeri Sıralaması: #638

Aave’ye benzer şekilde altcoin TrueFi, uygun yıllık getiriler sağlayan likidite havuzları oluşturmaya odaklanan merkezi olmayan bir protokoldür.  Protokolün yerel tokeni TRU’dur. Sahiplerinin likidite sağlayıcılarına kredi notu vermelerini sağlar. 2021 yol haritası dört aşamadan oluşur ve nihai bir ağustos ayında başlatacak. İçinde:

İsteğe bağlı ERC20 tokenleri için destek eklenecektir.

Borç verme havuzları, kredi ve kredi limiti tokenlerinde likidite sağlayabilecektir.

Diğer protokoller, kredi ve kredi limiti fon yaratmaya katılabilecektir.

Altcoin TRU, 20 Temmuz’da tüm zamanların en düşük seviyesi 0,1134 dolara ulaştı. Çok sayıda yükseliş farklılığı olsa da token henüz yukarı doğru bir hareket başlatmadı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!