USDC, Algorand Blockchain de…

USDC stabilcoin çoklu ağ uygulamalarına odaklanan yeni bir çerçevenin parçası olarak Algorand blok zincirinde piyasaya sürülecek. 

Şu anda Ethereum tabanlı bir token olarak mevcut olan USDCyi destekleyen Circle ve Coinbase arasındaki ortak girişim olan Center Konsorsiyumu stabilcoin için çok zincirli bir çerçeve benimsediğini söyledi.

Center Algorandın piyasa payına göre ikinci en büyük stabilcoin olan USDCyi entegre eden ilk blok zinciri olacağını ve gelecekte daha da ilerleyeceğini düşündüğünü aktardı.

USDC ödemeler ticaret tasarruf borç verme ve ticaret dahil olmak üzere bir dizi kullanım durumunda “çok geniş bir şekilde benimsendiğini” belirtti. Bir başka popüler kullanım durumu Compound USDC (cUSDC) gibi tokenleri içeriyor.

Circle kurucu ortağı ve CEOsu Jeremy Allaire 

Genel finansal kullanım durumlarındaki büyüme yüksek üretim ödemeleri ve finans için optimize edilmiş blockchain altyapısı için daha fazla talep yaratmaktadır ve Algorand ile entegrasyon çok çeşitli ölçeklenebilir güvenli ve uyumlu finansal uygulamalar geliştirmek için bir temel oluşturmaya yardımcı olacaktır. açıklamalarında bulundu. 

USDT çok zincirli bir yaklaşımı takip ederek yedi blok zincir üzerinde çalışıyor : Algorand Ethereum EOS Liquid Network Omni OMG Network ve Tron.

Comments (0)
Add Comment