İnanılmaz Ripple Tahminleri Yapıldı: Bu Seviyelere Hazır Olun!

Kripto para piyasalarının popüler altcoin’i Ripple (XRP), önümüzdeki dönemlerde bu seviyelere ulaşabilir! İşte popüler isimlerden Ripple tahminleri…

Ünlü plak yapımcısı E-Smitty Ripple için olumlu!

Popüler ABD’li plak yapımcısı E-Smitty adıyla bilinen Eric Finnerud, şaşırtıcı Ripple tahminleri yaparak, fiyatın sadece 1.000 dolar seviyelerine ulaşacağına değil, beş haneli seviyelere ulaşacağını söyledi.

https://twitter.com/THEREALESMITTY/status/1582575442778677248

Popüler altcoin Ripple (XRP) ve diğer birkaç kripto para birimi hakkında olumlu tahminlerde bulunan E-Smitty, yakında tüm dünyanın kripto para birimlerini benimseyeceğine inanıyor. Ünlü isim, XRP kullanarak işbirliği yaptığı müzisyenlere düzenli olarak telif ücreti ödediğini ve miksaj, mastering, prodüksiyon ve pazarlama için bu kripto para biriminde ödeme kabul ettiğini iddia etti. Ve genel olarak bakıldığında bu dünyada bu tarz ödemelerde bulunan tek kişi E-Smitty değil.

Gokhshtein Media’nın kurucusu David Gokhshtein, son tweet’lerinde Ripple tahminleri yaptı. Ünlü isim, Ripple SEC ile olan yasal savaşını kazanırsa, yalnızca XRP’nin değerinin artacağını değil, tüm kripto piyasasının parabolik bir yükseliş yaşayabileceğini öne sürüyor. Son tweetleri ile dikkat çeken Gokhshtein Media’nın kurucusu ve kripto meraklısı David Gokhshtein, Ripple SEC düzenleyici kurumuna karşı olan savaşını kazanırsa, birçok kripto para biriminin önemli derecede değer kazanabileceğini söylerken Ripple’ın SEC ile olan yasal anlaşmazlığındaki potansiyel başarısı konusunda umutlu.

Analistler Ripple tahminleri yaparak olumlu sonuçlara işaret etti!

Daha önce kriptoarena.com olarak belirttiğimiz üzere Ripple, 2022’nin büyük bir bölümünde beklenilen standarda ulaşamadı. Bununla birlikte, geçtiğimiz ay birçok analist Ripple tahminleri yaptı ve Ripple geçtiğimiz ay gözle görülür bir toparlanma kaydetmeyi başardı. Öte yandan XRP, SEC ile olan yasal savaşın ortasında kalmasına rağmen, geçtiğimiz ay yüzde 20’nin üzerinde yükseliş yaşadı.

Aslında, şirketin CEO’su Brad Garlinghouse, tüm çilenin 2023’ün ilk yarısında çözülebileceğini öne sürerken, kısmen kripto paranın fiyatını yükseltmeye atfedilebilecek olan bu davadaki Ripple hukuk ekibinin son başarılarıdır. Bununla beraber CoinMarketCap verilerine göre XRP’nin fiyat seviyeleri, hafta boyunca yüzde 7’lik bir düzeltme göstererek, anlık olarak 0,4590 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Geçtiğimiz ayın yükselişleri bi yana, XRP’nin fiyatı hala 2018’deki ATH seviyesi olan 3,40 dolar seviyelerinin oldukça altında bulunuyor. Önümüzdeki birkaç ay içinde token’ın güçlü seviyelere gelmesi için muhtemelen 1 dolar seviyesinin ötesinde bolca açık alan bırakacak. Grafiklere bakıldığında ise XRP’nin en güçlü destek bölgesi anlık olarak 0,43 dolar seviyelerinde bulunuyor ve Ripple için en güçlü direnç seviyesi ise yaklaşık 0.50 dolar seviyelerinde karşımıza çıkıyor.

XRP aylık mum grafiği

Uzmanlar teknik analizler ile kırılma seviyelerini açıkladı!

Bir günlük teknik verilerin özeti, 11’de zayıf bir satış hissiyatı ile aynı hizada, tarafsızlık 10’da ve satın alma hissi 5’te. Teknik analizi (TA) daha da bozan osilatörler, XRP’yi ikiye satmayı önerirken, dokuz adede kadar tarafsızlık ifade ediyor. Hareketli ortalamalar (MA) söz konusu olduğunda, teknik göstergeler dokuzda biraz daha güçlü bir “sat” duyarlılığına işaret ediyor, biri “nötr” gösteriyor ve beşi “al” duyarlılığını gösteriyor.

Anlık olarak XRP’nin hem 100 günlük hem de 200 günlük hareketli ortalamaların üzerinde işlem gördüğünü ve satış baskısının hafiflediğine işaret ettiğinin boğalar için iyi bir işaret olduğunu belirtmekte fayda var.

Eğer XRP eski ATH seviyesi olan 3.40 dolar seviyesine ulaşmayı başarırsa, bu durum yazının yazıldığı an itibariyle fiyatta yüzde 647’lik büyük bir artışı temsil eder. Bununla beraber SEC’e karşı davada Ripple’ın üstünlük kazanması bile, yakın zamanda bu kadar aşırı bir ilerlemeye yol açamaz. Daha olası bir senaryoda, olumlu duygu, XRP’yi yukarı yönlü itmeye devam edebilir ve 0,50 dolarlık direnci kırmayı başarır. Böyle bir durumda, artan satın alma baskısının daha fazla yükseliş kazancına, hatta belki 1 dolar ve ötesine yol açacağını varsaymak güvenli olacaktır.

Öte yandan, destek seviyesinin altındaki fiyatın tersine çevrilmesi, başlangıçta token’ın fiyatında pek yükseliş göstermeyen XRP topluluğu için sorun yaratabilir. Kripto para analisti Ali Martinez tarafından yapılan daha önceki bir Teknik analize göre, böyle bir hareket, XRP’nin TD Sıralamasına dayalı bir “satış sinyali” gösterdiği için ayıların önünü açabilir. Bununla birlikte, devam eden davanın yanı sıra, XRP’nin gelecekteki fiyatı büyük ölçüde kripto para birimi sektöründeki genel piyasa koşullarına ve kendi içinde çok sayıda ilgili faktöre bağlı olan hakim makroekonomik duruma bağlı kalmaya devam ediyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!