İki dev bitcoin borsası ortaklıklarını sona erdirdi

Güney Koreli kripto para birimi borsası Upbit Bittrex ile olan ortaklığını Bitcoin (BTC) Ethereum (ETH) ve Tether (USDT) pazarlarının yeniden yapılandırılmasıyla sona erdirdi.

Önceden Bittrex emirlerinin Upbit teklif pencerelerinde görünmesini sağlayan ortak bir emir defteri düzenlemesi bulunuyordu.
Müşterilere duyuru yapan Upbit BTC ETH ve USDT pazarlarında değişiklik yapmayı planladığını açıkladı. Bu değişiklikler arasında daha fazla bilgi verilmese de piyasa emirlerinin getirilmesi limit emirleri ve stop-limit özellikleri bulunmakta.

Bittrex bildirimde bulunmadı

“Bittrex ile durdurulan emir defteri paylaşımı” başlığı altındaki orijinal ifade aşağıdaki şekliyle yer alıyor: “Değişikliklerin sonucunda artık Bittrex’e verilen Upbit BTC ETH ve USDT pazarlarında verilen siparişleri göremezsiniz.”

Ancak güncellenmiş bildirimin “Sipariş kitabında yalnızca Upbit üyesinin siparişleri görüntüleniyor” başlığını taşıyor ve “Değişiklikler uygulandıktan sonra yalnızca Upbit kullanıcılarının siparişleri BTC ETH ve USDT pazarlarında görüntüleniyor” başlığını gösteriyor.

Upbit geçtiğimiz günlerde en son Blockchain Transparency Institute raporunda önde gelen borsalardan biri olarak ortaya çıktı. Ayrıca kara para aklama ile ilgili endişeler üzerine mahremiyet koinlerini de liste dışı bıraktı.

Comments (0)
Add Comment