Analistten İddialı Yorum: Bu Altcoin Solana ve Cardano’yu Geride Bırakacak

Kripto para analistlerinden Crypto Assets Guy, kripto piyasasına ilişkin tahminlerini Twitter üzerinden paylaştı. Ünlü analist, bu altcoin projesinin önümüzdeki birkaç gün içinde piyasa değeri olarak Solana (SOL), Tether (USDT) ve Cardano (ADA)’yu geride bırakacağını tahmin ediyor.

Crypto Assets Guy’a göre Ripple (XRP), piyasa değerinde SOL, USDT ve ADA’yı geçecek

Not etmek gerekirse Crypto Assets Guy’ın, altcoin SOL, USDT, ADA ve XRP’nin piyasa değeri sıralamasında birbirlerini sıkı bir şekilde takip etmesi nedeniyle Ripple hakkında bu yükseliş açıklamasını yaptığı düşünülebilir. Söz konusu bu kripto para birimlerinin, piyasa değeri arasındaki korelasyon hacmi çok büyük olmadığı için, Ripple (XRP)’nin önümüzdeki günlerde Solana (SOL), Tether (USDT) ve Cardano (ADA)’yu geçmesi için daha geniş bir umut beliriyor.

Bugün itibariyle, Ripple dünyada 57.960.081.010 dolarlık iyi bir piyasa değeri ile 7. sırada yer alıyor. Ayrıca, CoinMarketCap istatistiklerine göre, yazımızın hazırlandığı sırada XRP’nin son 24 saatlik işlem hacmi 8.176.211.671 dolar düzeyinde bulunuyor ve Ripple (XRP) 1,23 dolar fiyat seviyesinden işlem görüyor.

Kripto dünyası, altcoin XRP’nin önümüzdeki günlerde başarılı olmasını beklemeli

Fintech firması Ripple, XRP satışlarını yasa dışı yollarla gerçekleştiği iddiasıyla Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından 2020 yılı Aralık ayında dava edilmişti. SEC’in, Ripple’a karşı kayıt dışı menkul kıymet satışı yaptığı gerekçesiyle açtığı davanın bir parçası olarak Ripple’ın CEO’su Brad Garlinghouse’un kripto para ticaret platformlarından “dünyanın her yerindeki” yatırımcılara 357 milyon dolardan fazla XRP token’ı sattığı iddia edilerek davaya dahil edildi. Daha önce yaptığı açıklamada Ripple yöneticisi, ABD’deki dava nedeniyle ortaya çıkan belirsizlik ile ilgili olarak sık sık tekrarlanan iddiasını yineledi ve “Amerika Birleşik Devletleri dışında çok daha fazla büyüyoruz,” ifadelerini kullandı.

Ayrıca eklemek gerekirse, Ripple (XRP) ve SEC arasında devam eden dava sürecine rağmen altcoin XRP, piyasada giderek daha etkileyici bir performans ve olumlu profil sürdürmeyi başarıyor. Pek çok kişi bu davanın Ripple için son durak olacağını düşünse de, kripto para gücünün en iyisini göstermeye devam ediyor. Ripple ve kripto para piyasasına ilişkin olarak daha fazla güncel haber için lütfen Kriptoarena.com adresini takip ediniz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!