Güney Koreli Kripto Para Borsası Listeledi: Altcoin Fiyatı Uçtu!

Kriptoarena.com olarak aktardığımız üzere kripto para borsalarının yaptığı listelemeler, yatırımcılar için büyük önem arz ediyor. Özellikle büyük kripto para borsalarının yaptığı yeni listelemeler, büyük fiyat yükselişlerine neden olabiliyor. Son olarak Güney Kore’nin en büyük borsalarından Upbit’in yaptığı listeleme ile beraber bu altcoin projesi yükselişe geçti! İşte detaylar…

Upbit listeledi, popüler altcoin BLUR fırladı!

Güney Kore’nin en büyük kripto para borsası Upbit, geçtiğimiz günlerde platformuna yeni bir kripto para eklediğini duyurdu. Upbit kullanıcıları 27 Haziran’dan itibaren popüler altcoin projesi BLUR’u Kore fiat para birimi KRW’ye karşı takas edebilecekler. Bununla beraber BLUR/KRW işlem çiftinin piyasaya sürülmesi kripto para topluluğunda önemli bir heyecan yarattı. Duyurudan sonraki sadece 24 saat içinde BLUR token’ın değeri yüzde 25 gibi etkileyici bir oranda artarak 0,473 dolarlık bir işlem fiyatına ulaştı. Uzmanlara göre altcoin fiyatındaki bu artış, piyasa beklentisine ve BLUR’un Upbit’in alım satım seçeneklerine eklenmesini çevreleyen olumlu duygulara bağlanabilir.

Bununla birlikte uzmanların aktardığı verilere göre, Upbit’in kullanıcıları için güvenli bir işlem ortamı ve doğru piyasa bilgileri sağlamak için bazı önlemler aldığını belirtmek gerekiyor. Bu önlemler doğrultusunda borsa, belirli miktarda mevduatın fon akışının analizini içeren denetimlere tabi olabileceğini de belirtti. Borsanın aktardığı verilere göre bir para yatırma işlemi inceleme sürecini geçemezse, kullanıcının hesabına da yansıtılmayacak.

Upbit listeleme hakkında kritik duyurularda bulundu

Bir diğer yandan sorunsuz bir geçişi kolaylaştırmak ve kullanıcılara kısıtlamaları daha iyi anlamalarını sağlamak için Upbit, yeni listelenen BLUR coin’in işlemleri için belirli koşulları ve sınırlamaları özetledi. Başlangıçta, alım satım desteğinin başlamasından sonra yaklaşık beş dakika boyunca alım emirleri kısıtlanacak. Buna ek olarak, BLUR için satış emirleri, Upbit BTC piyasasında bir önceki günün kapanış fiyatı olan 443 KRW’nin %10’unun altında bir fiyatla sınırlandırılacaktır. Ayrıca borsanın duyurusuna göre, listelemeden sonraki ilk saat için piyasa emirleri ve rezervasyon emirleri kısıtlanacaktır.

BLUR’un listelenmesine ek olarak, Upbit platformuna çeşitli başka dijital varlıklar da ekledi. Bu varlıklardan biri, Ethereum ağı üzerine inşa edilmiş bir NFT pazarı olan BLUR’dur. BLUR, bir toplayıcı özelliği sunuyor ve profesyonel yatırımcılar için çeşitli işlem araçları sağlayarak hızlı ve verimli NFT işlemlerine olanak tanıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!