Glassnode Bitcoin Verileri Açıklandı! 2 Analistten Çarpıcı BTC Fiyat Tahmini!

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), geçen haftaki güçlü rallinin ardından 62 bin dolar civarında konsolide oluyor. Geçen hafta ProShares BTC ETF’nin piyasaya sürülmesinin ardından piyasadaki iyimserlik oldukça güçlü kaldı.

 

Bitcoin vadeli işlemlerde açık pozisyon devasa rakamlara ulaştı!

 

Bitcoin ETF, CME Bitcoin vadeli işlemlerini takip ettiğinden, CME BTC vadeli işlemlerine yönelik açık poziyon, Ekim ayında şu ana kadar 3,95 milyar dolar arttı. Zincir üstü veri sağlayıcı Glassnode şu açıklamayı yaptı:
CME vadeli işlem sözleşmelerinde açık pozisyon Ekim ayı boyunca 3,95 milyar dolar arttı Bu, kısmen BITO ETF’sinin  piyasaya sürülmesinden kaynaklanmaktadır. Bu, Eylül ayının sonundan bu yana açık pozisyon oranında yüzde 265’lik bir büyümeyi temsil ediyor.

 

BTC, Bitcoin ETF’sinin piyasaya sürülmesinin ardından,  yoğun kurumsal ilgi çekmeye devam ediyor. Birkaç analist BTC rallisinin devam edeceğini iddia ederken,bir sonraki rallinin Bitcoin’i 90 bin dolar seviyelerine çıkarmasını bekliyor.

 

PlanB ve Fundstrat’tan BTC tahmini!

  Birçok analist, Bitcoin fiyatının yıl sonuna kadar 100 bin dolar seviyelerine ulaşmasını bekliyor. Ayrıca, “balinalar” olarak da adlandırılan büyük yatırımcılar tarafından güçlü alımlar ve birikimler oldu. BTC fiyat harekerine ilişkin olarak, Fundstrat analistlerinden Tom Lee şu açıklamayı yaptı:
65 bin doların üzerindeki Bitcoin için ilk yukarı yönlü hedefler 72.500 dolar ve ardından 89 bin dolar civarında bulunuyor. Bu hedeflerin ulaşılabilir olduğunu düşünüyoruz.

Fundstrat, hedefin rallinin geçen Mart ayının en düşük seviyesinden yüzde 100 oranında artış olduğunu vurguladı. Stok Akış  Modeli’nin mucidi PlanB, Bitcoin’in yükselişini devam ettireceğini ve  birkaç ay boyunca tüm zamanların en yüksek seviyelerinde işlem görmeye devam edeceğini söyledi. PlanB’ye göre, BTC sene sonunda 135 bin dolara ulaşacak. Lider kripto para birimi, Ekim ayında yüzde 45’ten fazla artış kaydetti. Bitcoin bu performansını sürdürürse, önümüzdeki aylarda daha yüksek seviyeler kazanmasını engelleyen hiçbir şey etken bulunmuyor. Dördüncü çeyrek, Bitcoin ve genel olarak genel kripto para piyasası için iyi geçmesi bekleniyor. An itibariyle, BTC, 1.169 trilyon dolarlık bir piyasa değeri ve yüzde 1.29 artışla 62.019 dolardan işlem görüyor.

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!